ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Ünaldı-Otogar-Üçoklar seferinin iptali mahalle sakinlerini üzdü

Ünaldı-Otogar-Üçoklar seferinin iptali mahalle sakinlerini üzdü
YAYINLAMA: 31 Mart 2021 / 13.51
GÜNCELLEME: 31 Mart 2021 / 13.51

Belediye Otobüs İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından bazı otobüs hatlarında yeni düzenlemeler yapıldı. Çoğunun olumlu karşılandığı yeni düzenlemeden sadece Üçoklar Mahallesi sakinleri zarar etti. Mahalleli hattın yeniden konulmasını isterken, “Geç de gelse razıyız. Yeter ki semtimize otobüs işlesin” diyorlar.

Ünaldı-Otogar ve Üçaklar Mahallesine çalışan belediye otobüsü son düzenleme sonunda sadece Ünaldı-Otogar arasında çalışmaya başladı. Bu yüzden Uçaklar Mahallesinde oturanlar belediye otobüslerinden yeterince yararlanılmamaya başladı. Mevcut otobüs balık istifi gibi doluyor. Her saat başında bir gelen otobüs bu hattın seferden kaldırılmasıyla günde ancak birkaç kere gelme imkânı buluyor.

Üçoklar mahallesi sakinleri: “Eskiden çalışan Ünaldı-Otogar-Üçoklar hattı yeniden açılsın. Belediye otobüsleri geç de gelse biz kaderimize razıyız. Yeter ki otobüs seferden kaldırılmasın. Hiç yoktan eldekine de şükredeceğiz. Derdimize fakir fukara babası Belediye Başkanımızın eğilmesini, bir çare bulmasını istiyoruz.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *