ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Uluslararası başarı unutuldu, herkes özel hayata saldırıyor

Uluslararası başarı unutuldu, herkes özel hayata saldırıyor
YAYINLAMA: 31 Ağustos 2020 / 17.46
GÜNCELLEME: 31 Ağustos 2020 / 17.46
Yaygın basının bazı temsilcileri ile sığ düşünceli yöneticiler olaylarla ilgilenmek yerine insanlarla uğraşmayı yeğliyor

Milli Atlet Süreyya Ayhan’ın 8. Dünya Atletizm Şampiyonasında finale koşması ve bundan sonrası kazanacağı başarılar bir tarafa bırakılarak, özel yaşamı ile uğraşılmaya ve spor hayatı kösteklenmeye başlandı. Süreyya Ayhan’ın özel yaşamı ile ilgilenenler kervanına son olarak Vali Erhan Tanju da katıldı ve Süreyya Ayhan ile antrenörü Yücel Kop hakkında soruşturma başlattı.

Deniz Gökçe ile birlikte Süreyya Ayhan’a ilk yardım elini uzatanlardan biri olan Anakent Belediye Başkanı Celal Doğan, Kanada’nın Edmonton Kenti’nde düzenlenen 8. Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 1500 metrede final koşan Süreyya Ayhan’a Gaziantep’e dönüşünde bir daire satın alarak, 10 milyara dekore ettirdi. Süreyya Ayhan, geçtiğimiz günlerde sakatlığı için Almanya’ya tedaviye gitti. Son zamanlarda yaygın basında yer alan haberler üzerine Süreyya Ayhan ve Yücel Kop hakkında soruşturma açtıran’ Vali Erhan Tanju’nun, “Daha önce haberim olsa, soruşturmayı erken başlatıp Almanya’ya gitmelerine engel olurdum" şeklindeki sözleri ise şaşkınlıkla karşılandı.

Valiliğin soruşturma başlatması nedeniyle bugün Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde bir müfettiş görevlendirildiği öğrenildi. Süreyya Ayhan ve Yücel Kop birlikteliğinin, elde edilen uluslararası başarının ardından Yücel Kop’un karısının medyada gündeme gelmek ve kocasından maddi bir takım tavizler elde etmek amacıyla başlattığı ifade edilirken, bazı yöneticilerin böyle bir olayda özel yaşama gereksiz müdahalesinin çağdaş bir topluma yakışmadığı vurgulandı.

Sühelya Kop’un sürekli konuşması ve medyada yer alma merakı yüzünden olayın çarpıtılmasından büyük rahatsızlık duyan Yücel Kop ile Süreyya. Ayhan, her gün sabah-akşam antrenmanlarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Ay-han-Kop çiftinin nikah masasına oturmak için Yücel Kop’un karısından boşanmasının beklendiği bildirildi. Yücel Kop un boşanma davası Ocak ayı sonunda görülecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *