ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Ülkenin kaderini belirleyecek bir seçim

Ülkenin kaderini belirleyecek bir seçim
YAYINLAMA: 12 Temmuz 2021 / 17.18
GÜNCELLEME: 12 Temmuz 2021 / 17.18
Ülkenin içinde bulunduğu şartların çok ağır olduğunu söyleyen DYP Milletvekili Adayı Ayvaz Gökdemir, toplumun tüm kesimlerinde perişanlık ve işsizliğin had safhada olduğunu belirterek, böyle bir dönemde ülkenin kaderini belirleyecek seçime gidildiğini söyledi.

Gökdemir, tüm bu sıkıntılar ve fakirlik yetmezmiş gibi halkın elindeki lokmaya göz dikildiğini, üretimin durma noktasına geldiğini, esnaf ve sanatkârlar kepenk indirdiğini ifade etti. KOBİ’lerin sadece adının kaldığını belirten Gökdemir, “Son beş yıldır ülkeyi yöneten koalisyon ortaklarının basiretsizliği ve tutarsızlığı maalesef 21. yüzyıl Türkiye’sini bu hallere soktu.

Ancak bugün seçim meydanlarında iktidar ortağı mensupları halen insanlara aş, iş ve toz pembe dünyalar vaat etmekte, köylü, işçi, esnaf ve memurun kurtarıcıları olacaklarını iddia etmektedirler. Şimdi sormak lazım. Kardeşim, Türk Milletini bu hal düşüren sizler değil misiniz? İnsanların inançları üzerine politika yaparak meclis kapısını kendinize açtırdıktan sonra en büyük inanç düşmanı olan sizler değil misiniz? Tarım ve hayvancılığı kalkındıracağız diye kandırdığınız köylü ve çiftçilerin elinden traktörlerini alan, köylümüzün, esnafımızın, sanayici ve iş adamlarının cezaevi kapılarında sürünmesini sağlayan sizler değil misiniz? Bugün vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu açlık sınırının altında yaşamakta, köylü ve çiftçilerimiz aldıkları küçük kredilerin dağlar kadar temerrüt faizleri altında ezilmekte, yüz binlerce insanın istihdam edildiği dev sanayi kuruluşları, KOBİ’ler, esnaf ve sanatkârlar işyerlerine kilit vurmuş, burada istihdam edilenler ise işsizler ordusuna katılmıştır” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *