ANASAYFA arrow right Güncel

Ülkemizin ilerlemesi için yüreğinizi ortaya koyacağınıza gönülden inanıyorum

Ülkemizin ilerlemesi için yüreğinizi ortaya koyacağınıza gönülden inanıyorum
YAYINLAMA: 06 Temmuz 2022 / 21.17
GÜNCELLEME: 06 Temmuz 2022 / 21.17
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mimarlık Fakültesi Mezuniyet Töreni GAÜN Atatürk Kültür Sahnesinde gerçekleştirildi.

Mezuniyet töreni açılışında konuşan GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Yumrutaş mezun olan genç mimarları tebrik ederek şöyle konuştu: “Ülkemizin ilerlemesi için yüreğinizi ortaya koyacağınıza gönülden inanıyorum. Şu ana kadar Üniversitemizde ve Fakültemizde edindiğiniz bilgi birikiminizi ve donanımınızı ailenizin, milletinizin ve dolayısıyla ülkemizin faydasına kullanacağınıza inanıyorum. İnşallah çalışacağınız yerlerde çalışkan ve gayretli bir mimar olarak ülkemize değer katacaksınız.”

Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet İshak Yüce mezun olan genç mimarlara seslenerek şunları söyledi: “Dört yıllık lisans eğitiminizi tamamlayarak Türkiye’nin prestijli üniversitelerinden birinden mezun olmanın kıvancını yaşıyorsunuz. Her biriniz bu fakülteden mezun olmayı ve hayalinizdeki mesleği icra etmeyi sonuna kadar hak ediyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum.”

Fakülte Birincisi Elif Ezgi Koca ise konuşmasında, mimarlığı bir yaşam biçimi, yaşanabilir mekanlar ve çevre oluşturma sanatı olarak tanımlayarak,  geleceğe şekil verecek birer meslek sahibi birey olarak mezuniyetlerini kutladıklarını söyledi.

Açılış konuşmaları sonrasında Mimarlık Fakültesinde derece ile mezun olan öğrencilere diplomaları ve plaketleri verildi. Mezuniyet kütüğüne Fakülte Birincisi Elif Ezgi Koca tarafından plaket çakılması, öğrencilere diplomalarının verilmesi ile devam eden program, kep atmayla son buldu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *