ANASAYFA arrow right Ekonomi

Ülkemizin can damarı olan tarımın gelişmesini sağlamalıyız

Ülkemizin can damarı olan tarımın gelişmesini sağlamalıyız
YAYINLAMA: 26 Ekim 2020 / 22.14
GÜNCELLEME: 28 Ekim 2020 / 20.49
Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Abdülkadir Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şehitkamil Tarım ve Orman İlçe Müdürü olarak atanan Hakan Marakoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Gaziantep tarımının ve diğer konuların ele alınırken, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Hakan Marakoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen ZMO Gaziantep Şube Başkanı Abdülkadir Deniz, birlikte güzel çalışmalara ve projelere imza atacaklarını ifade ederken, “Bu güne kadar Şehitkamil Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ile ortak projeler yaparak çok güzel ve başarılı işlere imza attık. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Gaziantep tarımı için birlikte çalışıp çiftçilerimize daha hizmetler sunacağız. Hem ülke tarımı hem de çiftçilerimiz için çalışmaya, yorulmaya ve terlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuşma yaptı.

Ziraat Mühendisleri ülkenin bel kemiğidir

Kent tarımının ve çiftçisini daha iyi noktalara getirmek için el ele omuz omuza çalışacaklarını ifade eden Başkan Deniz, “ “Ziraat Mühendisleri Gaziantep Şubesi olarak, her zaman çiftçilerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Ziraat Mühendisleri, ülke ekonomisinin kalkınmasında önemli bir misyon ve görev üstlenmektedir. Çünkü ülkenin can damarı olan tarımın daha fazla gelişmesi için gece-gündüz demeden çalışıyorlar. Sürekli sahadalar, araştırmalar yaparak, birim alanından nasıl daha fazla verim alabiliriz düşüncesi içerisindeler. O nedenle Ziraat Mühendisleri ülkenin bel kemiğidir” dedi.

“Gaziantep, sanayi, turizm, sağlık ve diğer sektörlerde yükselen bir değer olmasının yanı sıra tarımda da yükselen bir değer haline geldi” diyen Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Abdülkadir Deniz, konuşmasını şu şekilde sonlandırdı: “Kentimizin bu noktalara gelmesinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Şahinbey Belediyesi’nin çiftçilere vermiş olduğu desteklerin önemi büyüktür. Ayrıca Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Karayılan ve ekibine teşekkür ederiz. Çünkü gece-gündüz demeden sürekli sahadalar, koşturuyorlar ve halkın, vatandaşın sağlığı için çalıştıklarına şahidiz. Bizde Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi olarak, bize düşen ne her türlü vazifeye hazırız.”

El ele vererek güzel işlere imza atacağız

Şehitkamil Tarım ve Orman İlçe Müdürü Hakan Marakoğlu, ziyaretten dolayı Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Abdülkadir Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür ederken, Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ile el ele vererek güzel işlere imza atacaklarının altını çizdi. Hüseyin Karataş

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *