ANASAYFA arrow right Güncel

Ülkemiz, uyuşturucu dağıtım, kara para aklama ve yolsuzlukların merkezi

Ülkemiz, uyuşturucu dağıtım, kara para aklama ve yolsuzlukların merkezi
YAYINLAMA: 09 Temmuz 2021 / 21.04
GÜNCELLEME: 09 Temmuz 2021 / 21.12
Doğru Parti Şehitkamil İlçe 1. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede M. Şakir Kabakoğlu, yeniden başkanlığa seçildi

Başkan Kabakoğlu, “İşçinin, emekçinin, emeklinin, çiftçinin hakları ve hukuku göz ardı ediliyor. 2021’de intihar eden insan sayımız 600’e dayandı. Hiçbir iktidar döneminde bu kadar çaresizlik yaşanmadı ve bu kadar insanımız canına kıymamıştır. Toplumsal moral çöküşü, kullanılan antidepresanların artışından çok açık anlaşılmakta” diye konuştu.

Ülkemiz, uyuşturucu dağıtım, kara para aklama ve yolsuzlukların merkezi, vergi kaçakçılığının cenneti haline geldiğini ileri süren Kabakoğlu, “Yakalanan tonlarca uyuşturucunun kimin olduğunun açıklanmaması çok manidar. Ülkemiz yıllar içinde kayıt dışına çıkarıldı. Devletin tüm teftiş kurumları yavaş yavaş devlet kurumlarında etkisizleştirildi. Unutmayalım ki; kontrol edilmezse en namuslu insanı, kurum yöneticisini bile hırsız yaparsınız ve maalesef öyle olmuştur. Bu en hafif tarifiyle, devletin mafyatik yöntemlerle yönetilmesine yol açıyor. Anayasa göz ardı edilmiş ve anayasanın kendisi tarafından tanınmadığı resmen devletin en tepesindeki insan tarafından defalarca ifade edildi” hatırlatmasını yaptı.

“Lağım patlamıştır. Fakat lağımda yaşayanlar lağımın kokusunu alamıyor” diyen Kabakoğlu, “Tabii ki, Anayasamız mükemmel değildir, Eksikleri vardır, ancak iyileştirilebilir. Kökten iptal etmek ve ülkemizi otokratik bir yönetim şekline dönüştürmek kabul edilemez. Eski Türkiye’de devlet, tüm altyapı yatırımlarını kendisi yapardı ve halk bu hizmetlerden ücretsiz yararlanırdı. Şimdi öyle mi? 10 katına yapılan köprü, otoyol, şehir hastaneleri, yüzde 96 yanılma payıyla yapılan havaalanları ve 20-25 yıl boyunca ödenmek zorunda kalınacak” değerlendirmesinde bulundu.

Partimiz, halkımızın umudu olmaya devam edecek

Doğru Parti Şehitkamil İlçe Başkanı M. Şakir Kabakoğlu, “Doğru parti olarak, iktidara geldiğimizde DPT açılacak, devleti devlet yapan kurumları tekrar tesis edilecek, tarımsal üretim başta olmak üzere, yüksek teknoloji yatırımlarına öncelik verilecek, ütopik yatırımlar kesinlikle yapılmayacaktır. Yapılan hayali batak yatırımların hesabı tüm sorumlulardan sorularak, halka iade edilecektir. Partimiz, bu kadar olumsuz siyasal ortamda halkımızın umudu olmaya devam edecektir. Siyasi irade çok önemlidir, devletimiz gerçekten güçlüdür. Kendisini toparlaması, güçlü ve kararlı bir siyasi irade ile çok kısa bir süre alacak.”

Doğru Parti Şehitkamil İlçesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Mahmut Arpacıoğlu, Sena Kızılyel, Ömer Demir, Metehan Dindaroğlu, Seydi Arslan, Ahmet Aksan, Hayri Özdemir, Ömer Türkan, Mustafa Sarı, Nihat Turan, Çetin Akyılmaz, Mehmet Durakoğlugil, Müslüm Yücel, Mustafa Kaya.” Hüseyin Karataş

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *