ANASAYFA arrow right Güncel

Ülkede huzur kalmadı gençler yurt dışına kaçıyor

YAYINLAMA: 25 Kasım 2022 / 13.38
GÜNCELLEME: 25 Kasım 2022 / 13.38
Ülkemizin zor zamanlarda geçtiğine dikkat çeken Demokrat Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Av. Mehmet Barış Kınacılar, yapılan yanlışların ve istikrarsız politikaların sonucunun ortada olduğunu söyledi.

Kınacılar, kötü yönetim ile gençlerin yurt dışına kaçtığına dikkat çekti, ülkede huzurun kalmadığını ifade etti. “Çocuklarımız okula aç gidiyor, yeterli beslenemiyorlar. Vatandaşlarımız düzgün beslenememekte ve imkansızlıklar nedeniyle sosyal yaşamdan uzaklaşıyorlar. Devlet yönetmeyi bırakmış sadece koltuğunu bırakmamaya odaklanmış. AKP hükümetinin artık gitmesi gerekiyor. Her güne yeni olaylar ile uyanmak artık ülkenin kaderi haline getirildi. Dün darbeci olan ‘SİSİ’ aleyhine nara atanlar bugün el sıkıştı. Dün Bodrum’da güneş gözlükleri ile denizde kardeşi ‘ESED’ ile yüzenlerin bugün hali ortada” diye konuştu.

Ülke geleceği birkaç iş adamı ve tefecinin eline bırakılmayacak

Kınacılar, “Ülke geleceği birkaç iş adamının, tefecinin eline bırakılmayacak ve gençlerin umutları bina betonlarına gömülmeyecek. Ülkeyi içinde bulunduğu duruma sokan kim var ise herkesten hesap sorulacak. Devri sabık kaçınılmaz” dedi.

Türkiye’de her alanda yozlaşma haf safhada

‘Türkiye’de ekonomik, sosyal, siyasi adına her ne derseniz deyin tüm noktalarında yozlaşma iyiden iyiye hat safhaya çıktı ve kontrol kaybedildi’ diyen Kınacılar, “Beğenmediğimiz ve ırgatlık yapmak için ülkemize gelen Gürcistan’ın para birimi olan 1 Lari bile 6,85 lira, 1 Papua Yeni Gine Kinası 5,26 lira karşılığında. Mevcut dünyanın en fakir ülkesi olan Burundi'den daha iyi durumdayız. Sevinmemiz gerekiyor” eleştirisinde bulundu.

Av. Kınacılar, “Birkaç gün önce İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen patlama neticesinde birden fazla vatandaşımız vefat etti. Sorumlusu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu. Fakat onunda İçişleri Bakanlığı dışında en iyi yaptığı iş vatandaşa seçilmiş vekiller küfür hakaret etmek. Karkamış ilçemize atılan roket sonucu 3 vatandaşımız vefat etti. Bakan her zaman olduğu gibi iddialı konuşmaktan öteye geçemedi” ifadelerine yer verdi.

Demokrat Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Av. Mehmet Barış Kınacılar, konuşmasını şu cümlelerle bitirdi: “Başkanlık sistemi ile uçup kaçarken ülkemizin getirildiği durum ortada. Ülkemizin geleceğine umut ile baktıracak tek güç Millet ittifakı. Millet ittifakı içerisinde bu ülkenin geleceğine ışık tutacak DEMOKRAT PARTİ lideri ile Gültekin Uysal var. Demokrat Parti olarak her zaman ‘yeter söz milletindir’ diyoruz. Demokrat Partinin içinde bulunduğu bir ittifak neticesinde yolsuzluklar, ötekileştirmeler, hukukun eşitliği sağlanacak ve ahbap çavuş ilişkileri ortadan kaldırılacak.” Adem Kesenek

 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *