ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Ülkede en büyük sorun ekonomik

Ülkede en büyük sorun ekonomik
YAYINLAMA: 18 Haziran 2021 / 15.37
GÜNCELLEME: 18 Haziran 2021 / 15.37
3 Kasım erken seçimlerine iktidar iddiası ile hazırlanan AK Parti'nin Gaziantep 7. sıra Milletvekili Adayı Fatma Şahin, önemli olan sıralama değil ülkeye hizmet etme anlayışı olduğunu belirterek, ülkede en büyük sorunun da ekonomik olduğuna dikkat çekti.

AK Parti’nin bireysel hak ve özgürlükler partisi olduğunu ileri süren Şahin, uzun süredir tartışılan türban konusuna çözüm bulunması gerektiğini ancak bunun yalnıza AK Parti’nin sorunu olmadığını belirterek, "Türban sorununun çözüm yeri meclistir. Aslında gerek bu sorun olsun, gerekse diğer sorunlar olsun, temelinde demokratikleşmenin bireysel hak ve özgürlüklerin kısıtlanması gelmekte. Aynı zamanda bizim öncelikle hedefimiz ekonomik kalkınma, diğeri ise uzlaşma yöntemiyle ülkedeki problemleri çözmektir" dedi.

Ülkede en büyük sorunun ekonomik dengelerin bozulması olduğunu ifade eden Şahin şöyle devam etti: “Acilen ekonomik kalkınma hamlesi başlatılması gerekiyor, iktidara kim gelirse gelin bunun yapılması şart. Ülkede işsizlik had safhada. Ekonomik anlamda kalkındığımız da ülke ayakta durabilecek ve insanlar da rahat nefes alacaklar. Ülkenin bir başka önemeli sorunu eğitim ve sağlık. İnsanlarımız bu alanlarda önemli problemler yaşıyor. Bu sorunların çözümü içinde yeterli kaynak belirlendiğinde sorunların hallolacağını düşünüyoruz. Tek başımıza iktidar olursak tüm bunlarla baş edeceğimize inanıyoruz." Ülkeye hizmet etmeye talip olan kadın adayların kapasiteli ve kabiliyetli olması gerektiğini ifade eden Fatma Şahin, aday olan herkesin birikimli olması gerektiğini kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *