ANASAYFA arrow right Güncel

Ulaşılabilir bir başkan olacağım

Ulaşılabilir bir başkan olacağım
YAYINLAMA: 24 Eylül 2020 / 21.20
GÜNCELLEME: 24 Eylül 2020 / 21.20

Gaziantep Barosu Başkan Adayı Av. Ömer Faruk Akan, seçimleri sayılı günler kala gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde avukatların büyük bir teveccühü ile karşılaşan Akan, meslektaşlarının sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyip, çözmek için çalışacağının altını çizerken, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” şeklinde konuştu. 
Av. Akan, “Arandığımda ulaşılabilir bir başkan olacağımın sözünü veriyorum. Telefonum 7 gün 24 saat açık. İsteyen meslektaşlarım gece-gündüz saat fark etmeksizin arayabilirler. Her zaman yanlarında olacağım, bundan hiç kimsenin zerre şüphesi olmasın” dedi.

Hiç sorun çözümsüz değil

Yaptığı ziyaretlerde güzel ve olumlu dönüşler aldığını kaydeden Akan, “Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Arkadaşlarımızı ofislerinde ziyaret ederek, başkan seçilmemiz halinde yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projelerden bahsediyoruz. Avukatların, yaşadığı sorunları, sıkıntıları biliyoruz ve buna yönelik çözümlerimiz var. Hiç sorun çözümsüz değildir. Sadece bir gayret ve çaba sarf etmeniz lazım. Ben yapamayacağım hiçbir işin sözünü vermem. Eğer söz vermişsem, ne olursa olsun mutlaka yerine getiririm” diye konuştu.

Sorunları, sıkıntıları ve çözümünü biliyoruz

Sadece bir dönem başkanlık yapacağını vurgulayan Gaziantep Barosu Başkan Adayı Av. Ömer Faruk Akan, konuşmasına şöyle devam etti: “Bugüne kadar Gaziantep Barosu’nda görev alan tüm başkanlarına, Yönetim Kurulu Üyelerine ve diğer komisyonlarda görev alan arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Onlar devraldıkları bu bayrağı her zaman dalgalandırdılar ve üst noktalara çıkarmak için çalıştılar. Bizlerde inşallah bu bayrağı daha üst seviyelere çıkarmak için çalışacağız. Meslektaşlarım bana istediği zaman ulaşabilecek. Telefonum sürekli açık. Ulaşılabilir bir baro başkanı olacağım. Bunun sözünü veriyorum. Sorunların sıkıntıların ne olduğunu çok iyi biliyoruz, çözüm önerilerini de biliyoruz. İnşallah başkan seçilmem halinde bu sorunların nasıl çözüme kavuşturulduğunu herkes görecek.” Fatma Karabacak

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *