ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Ucuz Giyim Fuarı 20 Mayıs’ta açılıyor

Ucuz Giyim Fuarı 20 Mayıs’ta açılıyor
YAYINLAMA: 14 Ocak 2021 / 13.29
GÜNCELLEME: 14 Ocak 2021 / 13.29
Ucuz giyim fuarına 139 Gaziantepli firma 8 diğer illerden gelen firmalar katılıyor. Şehrimizde ucuz giyim fuarı 20 Mayıs’ta açılacak. 20 Haziran’a kadar bir ay süreyle açık kalacak olan ucuz giyim fuarına Gaziantep'ten 139 firma, diğer illerden ise 8 büyük firma katılacak.

Gaziantep ucuz giyim fuarının açılmasıyla ilgili olarak çalışmalara aralıksız olarak devam ediliyor. Fuarın tüm organizesini Belediye yapıyor. Dün saat 9’da Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Gaziantep ucuz giyim fuarıyla ilgili bir toplantı yapıldı. Toplantıda fuarda sergi açacak ve satış yapacak olan firmaların yerlerinin tespiti üzerinde duruldu.

Gaziantep ucuz giyim fuarında geçen yıllarda olduğu gibi Gaziantepli firmalara giriş kapılarının yakınından yer verilecek. Diğer illerden gelen firmalara ise daha uzak yerlerden yer ayrılacak.

Belediye olarak Gaziantep ucuz giyim fuarında satılacak olan giyim eşyalarının döküntü olmamasına ve kaliteli olmasına dikkat sarfediliyor. Normal olarak pi yasadaki dükkanlarda satılan fiyatlarla, fuardaki fiyatlar arasında büyük fark olması isteniyor. Belirlenen fiyat listeleri Gaziantep ucuz giyim fuarı satış yerlerine asılacak. Belirlenen fiyatın üzerinde satış yapacak olanlar cezalandırılacak. Döküntü malların piyasaya sürülmesi önlenecek.

Şehrimizdeki firmalardan özellikle toptan satış yapanlara, imalatçılara öncelik tanınacak. Aksi takdirde şehir içindeki satış yerleri, mağazalarla fuar arasında hiçbir fark kalmayacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *