ANASAYFA arrow right Güncel

Ücretsiz sıcak yemek dağıtımı yapılıyor

Ücretsiz sıcak yemek dağıtımı yapılıyor
YAYINLAMA: 07 Mayıs 2020 / 17.23
GÜNCELLEME: 07 Mayıs 2020 / 17.23

Oğuzeli Belediyesi tarafından 6 yıldır aralıksız olarak her gün yapılan sıcak yemek dağıtımı bu yıl Koronaviriüs (COVID-19) salgını nedeniyle daha kapsamlı yapılıyor.

Her koşulda vatandaşın yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Sosyal Belediyecilik anlayışımızla, insan onurunu zedelemeden, vatandaşlarımızın sosyal yardımlardan yararlanması için hareket ediyoruz.

Başkan Kılıç, “Sosyal, fiziksel ve ekonomik olanaksızlıklar nedeniyle, evinde yemek yapabilecek imkânı olmayan yaşlı, engelli, kronik hastalığı bulunan ve ihtiyaç sahiplerine ücretsiz sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Oğuzeli Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana, yani 6 yıldır bu hizmetimizi hemşerilerimize sunuyoruz. Dün olduğu gibi bugünde yanlarında olmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızda bu yıl Koronaviriüs (COVID-19) salgını nedeniyle daha hassas davranıyoruz. Şu anda mübarek Ramazan ayının içindeyiz. Ramazan demek yardımlaşma demek, Ramazan demek birbirimize destek olmak demek, içerisinde bulunduğumuz durum ne kadar zor olsa da devletimizin aldığı önlemler sayesinde güzel günlerin çok yakında olduğunu düşünüyorum. Ramazan aylarında yine yan yana, omuz omuza iftarlarımızda tekrar buluşacağımız günleri göstermesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *