ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Uçakların şehrimize geliş ve kalkış saatleri değişti

Uçakların şehrimize geliş ve kalkış saatleri değişti
YAYINLAMA: 07 Haziran 2021 / 15.37
GÜNCELLEME: 07 Haziran 2021 / 15.37
Türk Hava Yolları 1 Kasım’dan itibaren kış tarifesi uygulamasına başlıyor

Hava yolları daha iyi hizmet vermek için yeni bir büro arıyor. Türk Hava Yolları 1 Kasım’dan itibaren kış tarifesi uygulatmaya başlayacak. Kış tarifesinin uygulanması dolayısıyla şehrimizle gelen ve şehrimizden kalkan uçakların saatleri değişti. Türk Hava Yolları şehrimizde halka daha iyi hizmet verebilmek için bürosunu değiştirecek. Kiralık yeri olanların başvurması istendi.

Türk Hava Yolları Gaziantep yetkilileri tarafından yapılan açıklamadan öğrenildiğine göre yaz tarifesinde pazartesi uçaklar şehrimize 17.15 ‘te geliyor, 18’de kalkıyordu. Cuma günü ise saat 10.10’da geliyor, 11’de kalkıyordu. Kış uygulamasında ise uçaklar pazartesi ve cuma günleri İstanbul-Gaziantep direkt seferler olarak 11’de şehrimize gedecek, saat 11.30’da hareket edecek. İki günün geliş ve kalkış saatten birleştirildi.

Çarşamba ve pazar günleri ise geliş ve uçakların kalkış saatleri yine birleştirildi. Her iki günde de uçaklar Ankara bağlantılı olarak İstanbul'a gidiş ve dönüşler saat 16.30’da gelecek, saat 17.15’te kalkacaklar. Daha önceleri çarşamba günü saat 16.35’te uçak geliyor, 16.20’de hareket ediyordu. Pazar günü ise saat 16.50 de uçak şehrimize geliyor ve saat 17.35’te kalkıyordu. Türk Hava Yolları yetkilileri Gaziantep’e hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ile doğacak aksaklıkların anında kendilerine iletilmesini istedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *