ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Uçak seferleri dörde çıkarıldı 

Uçak seferleri dörde çıkarıldı 
YAYINLAMA: 20 Kasım 2020 / 16.08
GÜNCELLEME: 20 Kasım 2020 / 16.08
Gaziantep’ten Arap ülkelerine sebze, meyve ve el taşımacılığı için kargo seferleri konuldu

1 Nisan’dan itibaren pazar, pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri şehrimize uçaklar gelecek ve gidecek. Seferlerden birisi doğrudan İstanbul’a yapılacak. Bir yayınımız daha olumlu sonuç verdi. Uzun süre Gaziantep'e yapılan THY uçak seferlerinin ikiye düşürülüşü üzerine yayınlar yapmış, yeniden arttırılmasını istemiştik. Konuya başta Vali Fikret Koçak olmak üzere Danışma Meclisi üyelerimiz Dr. Mehmet Akdemir ve Sami Daçe hassasiyetle eğilerek Bakanlıklar nezdinde teşebbüse geçirilmişti Ulaştırma Bakanlığı müsteşarından da olumlu cevap alınmıştı.

Ulaştırma Bakanlığı tarafından Gaziantep Valiliğine gönderilen yazıda Gaziantep'e yapılan THY’nin uçak seferlerinin dörde çıkarıldığı, birisinin İstanbul bağlantılı olduğu bildirilerek seferlerin 1 Nisan’dan itibaren başlayacağı iletildi. Yazıda ayrıca Arap ülkelerine et, sebze ve meyve için Gaziantep hava alanından kargo seferleri de yapılacak. Konuyla ilgili olarak bilgilerine başvurduğumuz Vali Fikret Koçak şunları söyledi:

“Ulaştırma Bakanlığından Gaziantep'e yapılan uçak seferleriyle ilgili yazı geldi. Yazıda Arap ülkeleri ne şehrimiz hava alanından et, sebze ve meyve taşımacılığı için kargo seferinin de konulduğu bildiriliyor.

Uçak seferleri de pazar, pazartesi, çarşamba ve cuma olmak üzere dörde çıkarıldı. Seferin birisi İstanbul bağlantılı olmak üzere 1 Nisan’dan itibaren başlıyor.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *