ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

“Uçak için Gazianteplilerin Adana’ya gitmesi utanç verici”

“Uçak için Gazianteplilerin Adana’ya gitmesi utanç verici”
YAYINLAMA: 19 Temmuz 2020 / 17.08
GÜNCELLEME: 19 Temmuz 2020 / 17.08
Dert Günü’ne katılan 181 kişiden biri şehrin derdini dile getirdi

Perşembe günleri eski Belediye binasında Başkan A. Turan Ertuğ halkın derdini dinleyerek çözümler getirmeye çalışıyor. Dert Dinleme Gününe bu hafta 181 kişi katıldı. Dert Dinleme Gününe katılanlardan sadece bir kişi şehrin dertleriyle ilgili sorunları dile getirerek çözüm istedi. Geriye kalan 180 kişiden 134’ü iş istedi, 46 kişi de imar ve inşaatlarla ilgili sorunlarının çözümü konusunda yardım talebinde bulundu.

Gaziantep Hava Yolları alanı müdür vekili Ahmet Bülbül de dert dinleme gününe gelerek alandaki 150 metrelik yolun asfalt yapılmasını istedi. Başkan Ertuğ ise:

“Şimdi bizim işlerimizin en yoğun olduğu dönemdir. Bir haftaya kadar hiçbir yardımda bulunamam. Hava açar, yağmur olmazsa aralıksız 6 gün asfalt işinde çalışmamız gerek.

Mesele bunda da değil. Türk Hava Yolları Gaziantep seferlerini haftada üçten ikiye niçin düşürdü? Gaziantepli iş adamları vatandaşlar uçaktan faydalanmak için Adana'ya gitmek ve oradan uçağa binmek zorunda kalıyor. Bu ne kadar çirkin ve utanç verici bir durumdur. Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü’nün Gaziantep seferlerini artırması ve her gün uçakların gelip gitmesi gerek.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *