ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Üç kişilik hırsızlık şebekesi yakalandı

Üç kişilik hırsızlık şebekesi yakalandı
YAYINLAMA: 19 Temmuz 2022 / 16.09
GÜNCELLEME: 19 Temmuz 2022 / 16.09
Bilinmeyen hırsızlar bir kamyon, yatak, yorgan ve peynir çaldı. Emniyet müdürlüğü asayiş şubesi yetkilileri tarafından verilen bilgilerden öğrenildiğine göre, şehrin çeşitli semtlerindeki işyerlerini ve evleri soyan üç kişilik bir hırsızlık şebekesi ortaya çıkarıldı.

Hırsız zanlıları ilk sorgularından sonra tutuklandı. Bilinmeyen hırsızlar Şenyurt Mahallesi’ndeki bir nakliyat ambarının önünde park eden, yatak ve yorgan dolu kamyondaki peynirlerle birlikte hepsini çaldı. Hırsızların aranmasına başlandı.

İsmail Hakkı Doğruca, güvenlik görevlilerine yaptığı şikayetle kamyonunu Şenyurt Mahallesi’ndeki bir nakliyat şirketinin önüne park ettiğini, kamyonda bulunan 74 adet yatak ve yorganla, içi peynir dolu altı tenekenin, 18.000 TL parasının ve otonun lastiklerini çalındığını bildirdi.

Aralıklı Zamanlarda Hoşgör mahallesinden Talat Kuş’un ev eşyalarını, Karşıyaka’da bir evden 93 kg. fıstığı çalarak 43.000 TL’ye satan, Mecit Yaşar’a ait tüp gazı çalan hırsızlık şebekesinden Cuma Avcı, Ali Yılmaz ve Aziz Demirkapılı yakalandı. Yapılan ilk sorgulamaların da suçlarını itiraf eden sanıklar tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *