ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Üç günlük iş 12 saatte tamamlandı

Üç günlük iş 12 saatte tamamlandı
YAYINLAMA: 12 Mayıs 2022 / 14.56
GÜNCELLEME: 12 Mayıs 2022 / 14.56
Belediyenin şehri susuz bırakmamak için gösterdiği çaba takdir edildi

Belediye tarafından yapılan açıklamada, Kartalkaya’dan şehrimize su taşıyan borulardan üçüncü pompa yakınındaki ana borulardan birisinin patladığı, onarımı için suların kesileceği halka duyurularak tedbirli bulunması istenmişti.

Cumartesi günü saat 1:00’de kesilen su pazar günü saat 10:00’da kimsenin beklemediği bir anda yeniden verilmeye başlandı. Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Belediye Başkan Ahmet Turan Ertuğ şunları söyledi:

Patlayan su borusunun değiştirilmesi ve diğer arızaların giderilmesi için üç günlük süreye ihtiyacımız vardı. Zamandan kazanmak için üç ekip birden kurarak çalışmalara başladık ve 12 saat gibi çok kısa bir sürede arızayı gidererek şehre yeniden su verdik.

Elemanlarımızın gece gündüz demeden çalışmalara beni son derece memnun etti. Bunun için görevlerini layık ile, hatta fazlasıyla yapan tüm ekibi mükafatlandıracağım. Fazla mesaileri yanında iki ikramiye vereceğim.

Gaziantepli hemşerilerime hizmet etmek benim için büyük bir zevktir. Her şey Gaziantep ve Gaziantepliler için yapılmaktadır.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *