ANASAYFA arrow right Güncel

Üç ayların manevi iklimine girildi

Üç ayların manevi iklimine girildi
YAYINLAMA: 17 Şubat 2021 / 21.37
GÜNCELLEME: 17 Şubat 2021 / 21.55
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Regaip Kandili münasebetiyle yayınladığı mesajında, üç ayların manevi iklimine girildiği müjdesini taşıyan Regaip Kandili‘ne ulaşmanın heyecanı içerisinde olduğunu ifade ederken, toplumsal huzura vesile olan mübarek üç ayların başlangıcı Regaip Kandili’nin tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diledi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu mesajında, "Mübarek Regaip Kandili üç ayların başlangıcı. Üç aylar Recep, Şaban, Ramazan rahmetin bol bol yağdığı, insanların huzur ve mutluluğu bulduğu Ramazan ayı üç aylar içerisinde Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu bir ay. Bu aylar içerisinde çok güzel mübarek geceler var. Rabbim bu üç ayları güzel bir şekilde değerlendirmek, hakkıyla eda etmek nasip eylesin. Bu vesileyle Tüm hemşerilerimizin ve kardeşlerimizin mübarek Regaip kandilini kutluyorum” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Fadıloğlu, Regaip Kandilinin İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı yazılı mesajda Regaip Kandilinin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bereket ve maneviyat mevsimi olarak nitelendirdiğimiz mübarek üç aylara girmiş bulunmaktayız. Allah'ın rahmetinin üzerimize manevi bir sağanak gibi yağdığı, lütuf ve kereminin bizleri kuşattığı, mübarek üç ayların manevi ikliminin ilk esintisi Regaip Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *