ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Türktepe Mahallesi’nde çıkan yangında bir ev tamamen yandı

Türktepe Mahallesi’nde çıkan yangında bir ev tamamen yandı
YAYINLAMA: 07 Mayıs 2020 / 15.48
GÜNCELLEME: 07 Mayıs 2020 / 15.48

Türktepeliler yangına itfaiyenin ancak 40 dakika sonra müdahale edebildiğini söylediler. Türktepe Mahallesinde çıkan bir yangında bir ev tamamen yanarak kül oldu.

Olay yerinde yaptığımız araştırmada, eski yapı olan bir evde tüp gaz patlaması neticesi olduğu tahmin edilen yangında can kaybı olmadı. Büyük ihtimalle yapının çökeceği gözler önünde görülüyor. Türktepe mahallesinde bulunan sokakların dar (2,5 veya 3 metre) olması nedeniyle dün saat 07.30 civarında yangın mahalline gelen itfaiye ekipleri, yangının olduğu Hüsrev sokağa girmekte zorluk çektiler. Sokağın dar olması nedeniyle itfaiye araçları içerisinde kimse oturmayan bazı evlerin duvarını yıkarak olay yerine yetişti. Ancak itfaiye yetişinceye kadar Kamil Develi'ye ait ev yandı. İtfaiyenin yangın başlamasından 40 dakika sonra ancak olay yerine gelebildiği semt sakinleri tarafından belirtildi.

Semt sakinleri yaptıkları açıklamada şunları söylediler: “Nasıl bir mahalleye düşmüşüz, yolları dar işte gördüğünüz gibi bir yangın çıkıyor ve itfaiye ekipleri buraya girmekte çok zorluk çekiyorlar. Önceki gün Belediye Başkanı semtimize geldi ve Türktepe Sağlık Ocağının açılışını yaptıklarında kendilerine yollarımızın dar olduğunu söyledik, ilgileneceklerini bildirdiler. İnşallah başka yangınlar olmadan yolumuzu açarlar.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *