ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Türkiye’yi finans cenneti yapacağız”

“Türkiye’yi finans cenneti yapacağız”
YAYINLAMA: 18 Kasım 2020 / 14.36
GÜNCELLEME: 18 Kasım 2020 / 14.36

Türkiye genelinde 71 kentte örgütlenen ve ilçelerin yüzde 60’ında örgütlenmesini tamamlayan Liberal Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Alperen olası bir seçimde barajı aşacaklarını açıkladı.

İl Başkanı Halis Taner Yurtyapan ile birlikte Sabah’ı ziyaret eden LDP Genel Başkan Yardımcısı Alperen, üç gün boyunca Gaziantep merkez ve ilçelerinde dolaşarak partiyi tanıtacaklarını ve kamuoyu oluşturacaklarını ifade etti. 8 Aydan buna sürekli dolaştıklarını hatırlatan Alperen, “LDP olarak seçime hazırız. Örgütlenemediğimiz 9 il kaldı. Herkesi partimize kabul etmiyoruz. Partinin programını okuyup benimsedikten sonra partiye kabul ediyoruz. Rastgele üye kaydı yapmıyoruz. Partimizin programı hem internette hem de bastırdığımız broşürlerde mevcut, isteyen atabilir” dedi.

Diğer partilerden farklı olduklarını açıklayan Alperen, “Bizde kadrolaşmalar olmayacak. Devlete kambur olan tüm resmi kurumlar kapatacağız. 5 Kişiden az çalışan işyerlerinden vergi aldırmayacağız. Türkiye’yi finans cenneti yapacağız. Vergi düşmanı bir partiyiz. Vergi oranlarını düşük olduğu ülkeler hızla kalkınır. 4.5 Milyon dolar vergi için 750 milyon lira masraf yapılıyor. Böyle mantık olur mu? Onu yapacağına vergi oranını düşür, herkes vergisini versin. Finans sektörü vergi dışı kaldığında en basit örnekle esnafa, çiftçiye, memura yüzde 1-2 faizlerle kredi verebilir. Bu krediler piyasayı canlandırır” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *