ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Türkiye’nin en modern terminal binası Gaziantep’te hizmete giriyor

Türkiye’nin en modern terminal binası Gaziantep’te hizmete giriyor
YAYINLAMA: 22 Mart 2023 / 18.05
GÜNCELLEME: 22 Mart 2023 / 18.05
Türkiye’deki Türk Hava Yollarına ait en modern terminal binası yarın Gaziantep’te hizmete giriyor.

Dekorasyonuna on milyon lira harcanan yeni terminal binasının açılışını THY Türkiye Bölge Müdürü Ruşen Şirin yapacak.

THY Gaziantep bürosunun başarılı müdürü Sait Yardımcı yeni açılacak olan terminal binasında yolculara daha düzenli hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Sait Yardımcı, pazartesi günleri İstanbul-Gaziantep-İstanbul direkt seferini yapan F28 uçaklarının çok kiyafetsiz olduğu şeklindeki yolcuların şikayetlerini üst makama ileteceğini belirtirken, yaz tarifesinde de Gaziantep’e daha fazla sefer konması için çaba harcayacağını ifade etti.

1983 yılında Gaziantep’te devlet kurumları arasında “Yatırımları gerçekleştirme” de ilk sırayı Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Gaziantep Müdürlüğü aldı.

Gaziantep Devlet Hava Meydanları İşletmelerinin başarılı müdürü Nebi Yavuz, Gaziantep Havaalanının gece uçuşları için elektrik sorununun da halledildiğini söyledi.

Üç milyar liraya mal olan kule, teknik blok ile Doğu-Batı havacılık tam otomatik haberleşme merkezinin de yakında hizmete alınacağını müjdeleyen Nebi Yavuz, Kilis yolu üzerindeki 40 daireli lojmanlarının ise bu sene içinde bitirileceğini belirtti.

Kış mevsiminde kötü hava şartları ile mücadele eden tüm araç ve gereçlerin sağlandığını sözlerine ekleyen genç müdür amaçlarının Gaziantep ve Gazianteplilere hizmet etmek olduğunu ifade etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *