ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Türkiye, Kıbrıs ve Avrupa Birliği konulu panel düzenleniyor

Türkiye, Kıbrıs ve Avrupa Birliği konulu panel düzenleniyor
YAYINLAMA: 01 Şubat 2021 / 14.07
GÜNCELLEME: 01 Şubat 2021 / 14.07
Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından Devlet Bakanı Şükrü Sina Gürel, Prof. Reşat Özkan ve Ulusal Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Kemal Özden’in katılacağı Türkiye, Kıbrıs ve Avrupa Birliği konulu panel düzenleniyor.

Panel, Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonu’nda 22 Haziran Cumartesi günü yapılacak. Panele konuşmacı olarak Devlet Bakanı Şükrü Sina Gürel, Profesör Reşat Özkan ve Ulusal Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Kemal Özden katılacak.

ADD Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet İyigün, ulusal egemenliğe saldırıların arttığı bugünlerde böyle bir paneli düzenleme ihtiyacı duyduklarını söyleyerek, “18 Mayıs tarihinde TBMM tarafından devletlerüstü kuruluşlar karşısında ulusal egemenlik sorunu konulu bir toplantı düzenlendi. Bu toplantıya katılanlar ulusal egemenliğini temsil ettiğini sandığımız TBMM adına ulusal egemenlikten vazgeçilmesi gerektiğini açıklıyor. Bunu TBMM’ye yakıştıramadığımızı halkımıza duyuruyoruz. Türk Ulusu ulusunun egemenliğini, kendi sorunlarının çözümünde son kararı ulusun kendisine verme hakkını elde etmek için savaştılar” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *