ANASAYFA arrow right Teknoloji

Turkcell TV Plus hakkında bilgi verildi

Turkcell TV Plus hakkında bilgi verildi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.17
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.17
Fiber internet sektörünün Türkiye’de öncü firmalardan Turkcell Superonline yetkilileri
Fiber internet sektörünün Türkiye’de öncü firmalardan Turkcell Superonline yetkilileri, basın mensuplarına Gaziantep’te yatırım yaptıkları TV platformu Turkcell TV Plus hakkında bilgi verdi.
Gaziantep Tuğcan Otelde yapılan toplantıda Turkcell Superonline‘ın Türkiye ve Gaziantep’te yaptıkları yatırımlar hakkında basın mensuplarına bilgi verildi.
Turcell Superonline adına konuşma yapan Turkcell Superonline bireysel satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata Gaziantep’in sanayi durumunun fiber internet açısından önemli bir noktada olduğunu belirterek Gaziantep için ileriye dönük yatırımlar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Gaziantep’te 205 kilometrelik ağ ile 100 bin ev ve işyerinin kapısına kadar internet hizmeti götürdüklerini söyleyen Özata, “Halihazırda Akkent, Antepia, Beykent, Güvenevler, İbrahimli, Karataş, Kavaklık, Merveşehir, Seyrantep, Şehitkamil’deki cadde ve sokaklarda fiber internet sunduk. Şehirde 2010 yılından bu yana sunduğumuz ışık hızında internet hizmeti ile hem Gaziantep’in hem ülkemizin rekabet gücüne katkıda bulunuyoruz ” diye konuştu.İHA
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *