ANASAYFA arrow right Spor

Türk hokeyinde Ümit Milli Kadın Takımı'nın Avrupa üçüncülüğü gururu

YAYINLAMA: 16 Ocak 2023 / 13.22
GÜNCELLEME: 16 Ocak 2023 / 13.22
Salon Hokey Avrupa Gençler Şampiyonası'nda Ümit Milli Kadın Takımı üçüncü oldu. Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, "'Cumhuriyet'imizin 100. yılındaki ilk madalyamıza Ümit Milli Kadın Takımı'mız ile ulaştık. Bu yıl ülkemize nice zaferler yaşatacağımıza inanıyorum" dedi.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, İsviçre'de düzenlenen Salon Hokey Avrupa Gençler Şampiyonası'nda Ümit Milli Kadın Takımı'nın üçüncü olmasının gururunu yaşadıklarını belirtti.

Başkan Karakan, Luzern kentinde gerçekleştirilen şampiyonada millilerin elde ettikleri başarıyı değerlendirdi.

Ay-yıldızlı ümit kadın hokeycilerle gurur duyduğunu aktaran Karakan, "Cumhuriyet'imizin 100. yılındaki ilk madalyamıza Ümit Milli Kadın Takımı'mız ile ulaştık. Bu yıl ülkemize nice zaferler yaşatacağımıza inanıyorum. Türk hokeyi olarak son yıllarda yaptığımız atılım ile Avrupa'da kendi hokey ekolünü oluşturan ülke olarak görülüyoruz." ifadelerini kullandı.

Karakan, elde ettikleri başarıların yaşanmasında hokey camiasına desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanlığına, Spor Toto Teşkilat Başkanlığına ve devletin tüm sorumlu birimlerine teşekkür etti.

İsviçre'de düzenlenen Salon Hokey Avrupa Gençler Şampiyonası'nda Ümit Milli Kadın Takımı, üçüncülük maçında Ukrayna'yı 2-1 yenerek bronz madalya kazanmıştı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *