ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Turizm Haftası başladı

Turizm Haftası başladı
YAYINLAMA: 15 Aralık 2020 / 13.52
GÜNCELLEME: 15 Aralık 2020 / 13.52
26.Turizm Haftası düzenlenen çeşitli etkinliklerle başladı. Hafta nedeniyle Demokrasi Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk konuldu.

Turizm İl Müdür Mehmet Doğan, bu yıl 26. sının kutlanacağı turizm haftası nedeniyle etkinliklerin hafta boyunca devam edeceğini bildirdi. Bu arada müzede restore edilen mozaikler tanıtılıyor.

Ankara’da Türkiye’nin ikinci turizm şurasının gerçekleştirildiğini ifade eden Doğan, şuraya GAP’ta turizmin gelişmesi için yeni bir madde eklendiğini ifade ederek, “Gaziantep turizmde gelecekte çok daha iyi yerlerde olacak. Turizmin gelişmesine bağlı olarak insanlarımıza iş olanaktan doğacak. Gaziantep’te turizmin gelişmesi için tarihi eserlerimizin tanıtımını en iyi şekilde yapmaya çalışacağız.

Turizm haftası nedeniyle restore edilen mozaikler basına tanıtımını yapacağız. Şehrimizin belirli yerlerine Turizm Haftasıyla ilgili bez pankartlar astık. Hafta boyunca bu pankartlar asılı katacak. Yine bazı liselerde konferanslar ile açık oturum düzenlenecek. Ayrıca bu hafta sonu oynanacak olan Gaziantepspor- Göztepe futbol karşılaşmasında futbolcular sahaya ellerinde Turizm Haftasıyla ilgili bir pankartta çıkacaklar” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *