ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Tuncay’ımızı kaybettik

Tuncay’ımızı kaybettik
YAYINLAMA: 07 Mayıs 2020 / 16.22
GÜNCELLEME: 07 Mayıs 2020 / 16.22

Türü belirlenemeyen bir virüsün yol açtığı Ensefalit hastalığına yakalanan gazete ve matbaamızın Bilgi İşlem ve Pazarlama Müdürü Tuncay Oturakçıibogil de, 6 yaşındaki kızı Fatoş gibi yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak yaşamını yitirdi. Tuncay Oturakçıibogil’in cenazesinin kaldırıldığı saatlerde Matbaa Müdürümüz Battal Gözüküçük, ağır bir enfarktüs geçirerek Sanko Tıp Merkezi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Gaziantep Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaklaşık bir aydan bu yana yoğun bakımda tedavi gören 41 yaşındaki Oturakçıibogil’in hastalığının tedavisinin henüz olmadığını belirten doktorlar ancak yoğun bakım ilaçları ile hastaya yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtiyorlardı. Türü belirlenemeyen bir virüsün yol açtığı Ensefalit hastalığına yakalanan Tuncay Oturakçıibogil’in yaşama döndürülebilmesi için Tıp Fakültesi Hastanesi yetkililerinin gösterdiği yoğun çaba, Tuncay'ın sevenlerini kedere boğarak yaşamını yitirmesini engelleyemedi.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Şahinbey Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yavuz Coşkun, düne kadar hastanın durumunun iyiye gitmeye başladığına dikkat çekerken, bir süre önce hastanede 6-7 kişilik bir ekiple bilimsel toplantı yaptıklarını ve ölen Fatoş’taki virüs ile babadakinin aynı olduğuna hükmettiklerini, ancak kesin bir tedavi yöntemi olmadığı için yoğun bakımda verilmesi gereken özel ilaçları verebildiklerini hastayı bu şekilde iyileştirme çabalarının da sonuç vermediğini açıkladı. Üzgün olduklarını ifade eden Coşkun, “Henüz dünyada bile bu hastalığın belli bir tedavisi yok.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *