ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Tüm okullarda Cumhuriyet ve Atatürk devrimleri ile ilkeleri anlatıldı

Tüm okullarda Cumhuriyet ve Atatürk devrimleri ile ilkeleri anlatıldı
YAYINLAMA: 02 Temmuz 2020 / 15.04
GÜNCELLEME: 02 Temmuz 2020 / 15.04
Vali Koçak yayınladığı bayram mesajında: “Türk milletinin bağımsız ve hür yaşama azim ve iradesinin ölmez eseri Cumhuriyetimiz kutlu olsun"

Cumhuriyetin 58. yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyetin ilanının 58. yıldönümü törenleri dün saat 13’ten itibaren kutlanmaya başlandı. Atatürk ve Şehitler anıtlarına çelenkler konulup saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı ile gönderlere bayraklar çekildi.

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Vali Fikret Koçak bir kutlama mesajı yayınladı. Mesaj şöyle: “Savın Gazianteplilerin, Türk Milletinin bağımsız ve hür yaşama azim ve iradesinin ölmez eseri olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 58. yıldönümünü en içten duygu ve saygılarla kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.

Fikret Koçak Gaziantep Valisi: Cumhuriyetin kuruluşunun 58. yıldönümü dolayısıyla dün öğleden sonra tüm okullarda velilerin de katılmasıyla törenler yapıldı. Kabul töreninden sonra Vali Fikret Koçak, 5. Zırhlı Tugay Komutanı ve Sıkıyönetim Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Şahabettin Balkan ve Belediye Başkanı Ahmet Turan Ertuğ halkın, öğrencilerin ve törene katılanların bayramlarını kutlayacak. İstiklal Marşı Bando eşliğinde törene katılanlar tarafından hep birlikte söylenecek. Daha sonra Vali Fikret Koçak tarafından günün önem ve anlamını belirten bir konuşma yapılacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *