ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Trakya Pancarköy’de yapılan manevrada şehit olan Metin Satıcı’nın cenazesi askeri törenle gözyaşları arasında kaldırıldı

Trakya Pancarköy’de yapılan manevrada şehit olan Metin Satıcı’nın cenazesi askeri törenle gözyaşları arasında kaldırıldı
YAYINLAMA: 27 Mayıs 2020 / 13.26
GÜNCELLEME: 27 Mayıs 2020 / 13.26

Cenaze törenine Vali Koçak, general Balkan, general Ercan, belediye Başkanı Ertuğ ve kalabalık bir halk kitlesi katıldı.

Trakya, Pancarköy'de yapılan askeri tatbikat esnasında bir uçağın er ve erbaşların üzerine düşmesi sonunda 53 er ve erbaşımız şehit olmuştu. Bunlardan dördü Gaziantepli idi. Gaziantep Akyol Şubesine kayıtlı bulunan Karatarla mahallesinden er Metin Satıcı’nın cenazesi dün şehrimize getirilerek Hüseyin Paşa Camiinde kılınan namazı müteakip askeri törenle asri mezarlıkta gözyaşları arasında defnedildi.

Şehit Metin Satıcı'nın babası Abdülkadir Satıcı törende gözyaşlarını tutamadı. Onunla birlikte törene katılanlar da gözyaşlarını tutamayarak Abdülkadir Satıcıya başsağlığı diledi.

Şehit Metin Satıcı'nın cenaze törenine Vali Fikret Koçak, 5. Zırhlı Tugay Komutanı ve Sıkıyönetim Komutan yardımcısı Tuğgeneral Şehabettin Balkan, Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Rıfat Ercan, subaylar, daire müdürleri ve kalabalık bir halk kitlesi katıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *