ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Trafik müdürlüğüne 5 yeni araç verildi

Trafik müdürlüğüne 5 yeni araç verildi
YAYINLAMA: 08 Mart 2021 / 13.38
GÜNCELLEME: 08 Mart 2021 / 13.38
Trafik kontrol ekipleri güçlendirildi

Avrupa’yı Asya'ya bağlayan E-5 karayolu üzerindeki trafik yoğunluğu nedeniyle kontrollerin sıklaştırılması, sürücülere kolaylıklar sağlanması amacıyla araç yönünden trafik müdürlüğü takviye edildi. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından şehrimize gönderilen yeni 5 adet trafik aracı derhal hizmete sokuldu.

Yeniden hizmete giren trafik kontrol araçlarıyla birlikte kontroller yoğunlaştırıldı Ekipler şehir içinde bundan sonra rahatlıkla kontroller yapacağı gibi E-5 karayolunda da kolaylıkla trafik kontrolleri yapabilecek.

Daha önce de bildirdiğimiz gibi radarların monte edildiği; kontrol araçları da trafiğe çıkan araçları otomatik kameralar vasıtasıyla kontrol ederek hatalı araçları tespit ediyor. Radar hataları affetmediğinden kimsenin itirazına yer kalmıyor. Tüm sürücüler hem hata yapmaktan kaçmıyor hem de cezaları kuzu kuzu ödüyorlar.

Yeni getirilen kontrol sistemleri ile önümüzdeki günlerde ve aylarda özellikle şehir dışındaki ana yollarda kazaların azalacağı ve trafik düzeninin kurulacağı ifade ediliyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *