ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Trafik kurallarını bilmeyen sürücüler yakalanarak eğitim yaptırılıyor

Trafik kurallarını bilmeyen sürücüler yakalanarak eğitim yaptırılıyor
YAYINLAMA: 07 Ekim 2022 / 13.46
GÜNCELLEME: 07 Ekim 2022 / 13.46
Trafik alanında yeni bir çalışma yöntemi uygulanmaya başlandı

İlimizde, özellikle şehrimizde gürültü ile mücadele plakasız ve susturucusuz motosikletlerin toplatılması trafik kurallarını bilmeyen sürücülerin asla için yeni bir çalışma dönemi başladı. Önceki gün trafik kurallarını ihlal eden 46 sürücü toplanarak saat 10:00’da belediye tiyatro salonunda eğitime tabi tutuldu.

Vali Fikret Koçak’ın da yakınından izlediği cezalı eğitim çalışmalarında filmler gösterildi. Trafik müdürlüğü elemanları tarafından sürücülerin soruları cevaplandırıldı. Yapılan ceza yerine eğitim çalışmaları sonunda sürücüler: “Trafikle ilgili hiçbir şey bilmiyormuşuz. Ne kadar güzel kurallar varmış. Keşke bunları ceza görmeden öğrenseydik. Bilmeyerek hem kendi canımızı hem de başkalarının canını tehlikeye sokmuşuz” dediler. İl çapında yapılan genel asayiş ve trafik kontrolü sonunda 23 ehliyetsiz sürücü yakalandı. Üç araç ve motosiklet trafikten men edildi. Alkollü araç kullanan dört sürücü ele geçti. 32 kimliksiz şüpheli kişi yakalandı.

Trafik kurallarını ihlal eden 46 kişi yakalanarak belediye tiyatrosunda trafik eğitimine tabi tutuldu. Bundan sonra hata yapan sürücüler yakalanarak trafik eğitimine tabi tutulacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *