ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Trafik konusundaki uyarılar yararlı oldu

Trafik konusundaki uyarılar yararlı oldu
YAYINLAMA: 01 Şubat 2021 / 14.03
GÜNCELLEME: 01 Şubat 2021 / 14.03
Eblahan’daki tek istikâmetti yol ve otobüs hareket merkezi alanına yasağa rağmen girenler cezalandırılmaya başlandı.

Bir süre önce Balıklı’dan Eblahan'a ve Akyol caddesine uzanan tek yönlü yola otoların yasaklara aykırı olarak ters yönden de girdiklerini, karşılıklı gelen oto sürücüleri arasında tartışmaların olduğunu ve yolcu tıkandığını bildirmiştik. Aynı şekilde Belediye otobüsleri hareket merkezine, yasağa rağmen otoların ve diğer araçlarına girerek burasını da çorbaya döndürdüklerini, yasağın kimse tarafından dinlenmediğini vurgulamıştık.

Memnuniyetle öğrendik ki trafik kontrol ekipleri, gerek Eblahan'dan geçen tek yönlü yolda gerekse belediye otobüsleri hareket merkezinde trafik işaretlerine ve yasaklara uymayanları yakalayarak cezalandırmaya başladı.

Vatandaşlar, yasağın ve kurallara uymayı sağlamanın üç gün sonra bozulmaması için kontrollere aralıksız devam edilmesi, sürücülere yasaklara uymayı öğretmesi gerektiğini bildiriyorlar.

Trafik kontrol ekiplerinin görevlerini eksizsiz yapması ve kontrollere bu bölgelerde de aralık verilmemesi gerekiyor. Dün yapılan kontroller sonunda 171 bin liralık trafik cezası alındı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *