ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Trafik ehliyet komisyonu her ay değiştirilecek

Trafik ehliyet komisyonu her ay değiştirilecek
YAYINLAMA: 14 Ekim 2020 / 14.59
GÜNCELLEME: 14 Ekim 2020 / 14.59
Bütün yurtta ve ilimizde zaman zaman trafik ehliyetlerinin para karşılığında satıldığı yolunda söylentiler ortaya atılır. Bir türlü kanıtlamazlar. Geçen hafta içinde de yurdun bir köşesinde görev yapan bir kaymakam aynı konuda açıklama yaptı. Trafik ehliyeti satanlara fırsat verilmeyeceğini bildirdi.

İlimizde de bu tür söylentiler üzerine Emniyet Müdürü Rifat Özbirgül bizzat sorunun üzerine gitti. Her gün belirsiz zamanlarda trafik müdürlüğünü, trafik sınav salonlarını baskın şeklinde kontrol etti. Bu arada trafik müdürlüğünde iş takibi yapanların bir daha buraya girmesini yasakladı. Sadece ellerinde bir kişinin işini takip için vekaletnamesi bulunanlara izin verilecek. Konuyla ilgili olarak bilgilerine başvurduğumuz Emniyet Müdürü Rıfat özbirgül şunları söyledi:

“Trafik imtihanlarının daha düzenli yapılmasına çalışıyoruz. Trafik komisyonlarının her ay değişmesi üzerinde çalışmalar yapıyorum. Karayolları müdürlügünden trafik komisyonu temsilciliklerini her ay değiştirmeleri için yazı yazdırdım. Şoförler Cemiyetinden de aynı şeyi istedim.

Yakında yapılacak şoförler derneği seçimlerinden sonra bu yola başvuracağız. Söylentilerin de bu suretle önünü alacağımızı sanıyorum.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *