ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Toplu konut kredilerinden yeterince yararlanamadık

Toplu konut kredilerinden yeterince yararlanamadık
YAYINLAMA: 09 Ekim 2022 / 17.34
GÜNCELLEME: 09 Ekim 2022 / 17.34
Gaziantep’in uzun bir aradan sonra konut mezarlığından kurtulma noktasına geldiğini belirten inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan Köksüzler, toplu konut kredilerinden yeterince yararlanamadığımızı vurguladı.

Karataş tamamlanırsa konutta önemli mesafe alınır

İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan köksüzler, Gaziantep’teki kooperatiflerin, üyelerin ve kooperatifin çabalarıyla aşamaya getirildiğini söylerken, “Karataş’taki yoğun konutlaşmanın alt yapısını tamamlanması durumunda kooperatifleşme de önemli mesajlar hat edileceği açıkladı. Karataş bölgesinde konutlaşmanın teknik donanım ve hizmetten yoksun inşa edildiğini hatırlatan Rıdvan Köksüzler, buradaki konutların büyük bir kısmı teknik bilgisi olmayan insanlar tarafından yapılıyor. Ama kimsenin umurunda değil” konuştu. Gaziantep’in konut kredisinde hakettiği şekilde faydalanamadığını belirterek, siyasileri bu konuda duyarlı olmaları gerektiğine dikkat çekti.

Federasyon etkili oluyor

Dernek olarak Adana’da kurulan Anadolu yapı Müteahhitleri Federasyonunun üyesi olduklarını söyleyen Köksüzler, “Bundan böyle sektörde meydana gelebilecek olumsuzluklar da meslektaşlarımızın sahipsiz kalmayacak. Federasyon bünyesinde bulunan yedi ile ortak hareket edecek, ortak kararlar alabilecek ve sorunlara çözüm için ortak hareket edebilecek. Nitekim demir boykotu olayını, federasyon kanalıyla yedi ilde yapmıştık ve başarılı olduk” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *