ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Toplantıya gazetemizi temsilen Osman Tuzcu katılıyor 

Toplantıya gazetemizi temsilen Osman Tuzcu katılıyor 
YAYINLAMA: 21 Ocak 2021 / 13.50
GÜNCELLEME: 21 Ocak 2021 / 20.10
Gazeteniz Sabah, uluslararası bir toplantıya davet edildi

Uluslararası bir toplantıya Gaziantep’ten ilk kez gazeteniz SABAH davet edildi. İstanbul'da bugün başlayacak olan Arap ülkeleri Merkez Bankası Genel Müdürleri ve Maliye Bakanının katılacağı ekonomiyle ilgili toplantıya gazeteniz adına Osman Tuzcu katılıyor.

Şeraton otelinde bugün başlayacak olan toplantıda Türk-Arap ülkeleri arasındaki ekonomik meseleler görüşülerek Arap ülkeleriyle olan ekonomik münasebetlerimizin geliştirilmesi üzerinde durulacak. Çerkezköy organize sanayi tesislerinde incelemeler yapılacak. Toplantının ikinci günü topluca Bursa'ya geçilecek, Yalova Termal tesislerinde ve Bursa sanayi alanlarında incelemeler yapılacak, Nilüfer çayı kenarında yemek yenilecek. Bursa'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Turgut tarafından konuklara bir brifing verilecek.

21 Mayıs’ta İslam ülkelerine üye merkez bankalarının başkanları guvernörler toplantısının açılışı yapılacak. Şeraton otelinde Devlet Bakanı ve Başbakan yardımcısı Turgut Özal tarafından ve Dışişleri bakanlığı mensuplarınca bir brifing verilecek. 22 Mayıs’ta guvernörler başkanı tarafından bir basın toplantısı düzenlenecek. öğleden sonra da Kültür ve Turizm Bakanı İlhan Evliyaoğlu tarafından Türkiye turizmi hakkında bir brifing verilecek. 23 Mayısta İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerinde geziler yapılacak, ihraç malları sergisi açılacak. 24 Mayıs’ta guvernörler toplantısı devam edecek, akşama Basın Yayın genel müdürü Necati Özkaner tarafından bir yemek verilecek. Toplantı 25 Mayıs’ta sona erecek. 10 gün devam edecek olan Arap ülkeleri Merkez Bankaları Başkanları guvernörler toplantısıyla ilgili çalışmaları izleyecek olan gazetemizin kurucusu Osman Tuzcu gözlemlerini dönüşünde yayınlayacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *