ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Tiyatro şenliğinin ödül töreni yapıldı

Tiyatro şenliğinin ödül töreni yapıldı
YAYINLAMA: 28 Temmuz 2022 / 13.22
GÜNCELLEME: 28 Temmuz 2022 / 13.22
Geleneksel hale getirilen lise ve dengi okullar arası 5. Tiyatro Şenliğe bu yıl Büyükşehir belediyesi tiyatro salonunda yapıldı.

Genç yeteneklerin ortaya çıkarılması hedefleniyor

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fikret Atak, liseli gençler arasında dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik sağlamak amacıyla düzenlenen tiyatro şenliğine devam edileceğini belirterek, gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmak ve onların değişen gelişen ve sürekli ilerleyen bir Türkiye’nin sanatsal ve kültürel etkinlikleri ile donatılmasının hedeflendiğini açıkladı.

Gençlerin tiyatrosuna 37.000 kişi izledi

Liselerarası tiyatro şenliğine 26 lise ve dengi okul ile Besni Kız Meslek Lisesi ile Gaziantep polis meslek yüksek okulunun oyunlarıyla konuk olarak katıldığını hatırlatan Atak, şenlikteki oyunların 100. yıl Atatürk kültür parkı içerisinde açık hava Tiyatrosu’nda akşamları sergilendiğini kaydetti. Toplam 37.000 seyircinin oyunları izlediğini söyleyen Fikret Atak, dün akşam saat 8:00’de tiyatro şenliğinin ödül Töreni ve bayraktar lisesinin sergilediği buzlar çözülmeden oyunu ve Atatürk lisesinin sergileyeceği ana beni eversene oyunlarından bölümler sergilediğini açıkladı.

Atak, milli eğitim müdürlüğü olarak öğrencilerin kültürel ve sanat çalışmalarına desteklerinin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *