ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Ticari işbirliğini geliştirelim”

“Ticari işbirliğini geliştirelim”
YAYINLAMA: 07 Mayıs 2020 / 16.22
GÜNCELLEME: 07 Mayıs 2020 / 16.22

Küba Büyükelçiliği ve Istmar Turizm’in organizasyonuyla Türkiye-Küba arasında ticari ilişkileri geliştirme ve yatırım imkanları ile ilgili olarak Havana’da bir sempozyum düzenlenecek.

GTO Genel Sekreteri Mesut Ölçal, Küba Büyükelçisi Mıgeul La Masares tarafından gönderilen yazıda, Küba’nın Türk yatırımcılara büyük imkanlar ve fırsatlar sunan bir ülke olduğunun bildirildiğini söyledi.

Rekabetin ve ekonomik sınırların her geçen gün genişlediği günümüzde karşılıklı ticari ilişkilerin geliştirilmesinin iki ülkenin yararına olacağını belirten Ölçal, Küba Büyükelçiliği ile Istmar Turizm tarafından yapılan çalışmayla ilgili olarak daha geniş bilginin Oda’dan alınabileceğini söyledi.

Ölçal, konuşmasına şöyle devam etti: “inşaat, turizm, ticaret ve endüstri alanlarında her türlü karşılıklı yatırım ve işbirliği imkanları sebebiyle yabancılara özellikle yatırım, Orta ve Güney Amerika’ya ihracat imkanlarını, ayrıca Küba’daki iş ve istihdam olanaklarını tanıtmak amacıyla Havana’da bir sempozyum düzenlenecek. 1 Ekim’de Türk ve Küba Ticaret Odası yetkililerinin katılımı ile “Türkiye-Küba Ticari İlişkileri Geliştirme ve Küba’da Yatırım İmkanları” konulu sempozyum gerçekleştirilecek. Ayrıca Küba'daki araştırma gezisi kapsamında ikili görüşmeler yapılacaktır.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *