ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

THY’nin Gaziantep seferlerini artırması için müracaat edildi

THY’nin Gaziantep seferlerini artırması için müracaat edildi
YAYINLAMA: 07 Temmuz 2020 / 18.55
GÜNCELLEME: 07 Temmuz 2020 / 18.55

Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğünün Gaziantep uçak seferlerini haftada üçten ikiye düşürmesi çeşitli tepkilere yol açtı, özellikle Gaziantepli ticaret adamlarına ve sanayicilere vurulmuş bir darbe olarak nitelenen durumun düzeltilmesi için Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından THY Genel Müdürlüğüne başvuruldu.

THY’nin Gaziantep uçak seferlerini azaltması üzerine durumu sanayiciler adına kınayan bir bildiri yayınlandı. Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı tarafından Genel Sekreter H. Ertay Deniz imzasıyla yayınlanan bildiride, Gaziantep sanayiine bir darbe vurulmak istendiği ifade ile durumun derhal düzeltilmesi ve uçak seferlerinin azaltılacağına, artırılması gerektiği ifade edildi.

Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yayınlanan bildiri şöyle:

“Gaziantep'e haftada üç kere yapılan uçak seferlerinin ikiye düşürülmesini kınıyoruz. Bu durum Gaziantepli iş adamlarına ve sanayicilerine indirilen büyük bir darbedir. Uçak seferleri indirilmeli değil, aksine artırılmalıdır. THY Genel Müdürlüğünün bu yolda aldığı yanlış kararı ve uygulamayı anlayamadık. Uçak seferlerinin Gaziantep'e daha çok yapılması için THY Genel Müdürlüğüne müracaat ettik. Bu yanlış kararın değiştirilmesini bekliyoruz.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *