ANASAYFA arrow right Spor

TFF: Türkiye-Sırbistan maçında loca kapasitesinin yarısı kadar seyirci alınacak

TFF: Türkiye-Sırbistan maçında loca kapasitesinin yarısı kadar seyirci alınacak
YAYINLAMA: 14 Ekim 2020 / 15.33
GÜNCELLEME: 14 Ekim 2020 / 15.40
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada Türkiye-Sırbıstan maçında loca kapasitesinin yarısı kadar seyirci alınacağı duyuruldu.

TFF yarın saat 21:45'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak Türkiye-Sırbistan maçıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.
TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla loca alanlarına yüzde 50 kapasitesi oranında seyirci alınacağı duyurulan açıklamada "Localara sadece TFF'nin davetlileri ve TFF Taraftar Kulübü üyelerinden oluşan biletli misafirler girebilecektir" dendi.

Açıklamada şu bilgilendirme yapıldı: "Stadyumda maç günü kesinlikle bilet satışı yapılmayacaktır. UEFA kuralları gereği stadyuma gelecek seyircilerin toplu ulaşım ile stadyuma gelmemesi gerekmektedir.

Stadyuma yaya olarak girecek seyirciler stadyuma; stadın Doğu tarafındaki Metro çıkışındaki Aslanlı yoldaki girişlerden, stadın Batı tarafındaki Cendere Caddesi tarafında bulunan P3-P4 turnike çıkış merdiven tarafındaki girişlerden, stadın güneyinde yer alan Güney Taraftar Girişi tarafındaki girişlerden girebilecektir.

Araç ile girişler, TEM otobanı paralelinde bulunan yan yol üzerindeki stadyum araç girişinden yapılacaktır. Stadyuma TFF otopark kartı olan araçlar ile biletli kişilerin plaka kaydını bildirdikleri araçları alınacaktır.

Seyircilerin 1. Güvenlik ve araç giriş kontrolleri sonrası tribünlere girişi şu turnikelerden sağlanacaktır: G6 turnikesi (Güney), Doğu VIP 4 turnikesi (P1-P2 otoparkı), Batı VIP 4 turnikesi (P1-P2 otoparkı)
Turnikelerde ateş ölçümü yapılacak olup, özel güvenlik yetkililerince seyircilere doldurtulacak 'Epidemiolojik Form' ile girişler sağlanacaktır."

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *