ANASAYFA arrow right Spor

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yayıncı kuruluşla bir araya gelecek

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yayıncı kuruluşla bir araya gelecek
YAYINLAMA: 21 Haziran 2022 / 17.42
GÜNCELLEME: 21 Haziran 2022 / 17.42
Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yeni sezon öncesinde yayıncı kuruluş beIN Sports ile kritik bir görüşme yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) tek aday olarak seçime giren ve başkanlığa seçilen Mehmet Büyükekşi, çalışmalarına devam ediyor. Yabancı kuralının 8+3 olarak devam edeceğinin duyurulmasının ardından sıra yayıncı kuruluş meselesine geldi.

Sporx'in haberine göre, Mehmet Büyükekşi'nin başkanlığını yaptığı TFF, 22 Haziran Çarşamba günü beIN Sports yetkilileriyle birlikte toplantı yapacak. Bu toplantının ardından sezon öncesi yeni yol haritası belli olacak.

Mehmet Büyükekşi, yayıncı kuruluş ile yapacağı toplantıda beIN Sports'un verdiği 2 milyar 50 milyon TL olan son teklifin revize edilmesini ve daha yukarıya çekilmesini isteyecek. Kulüpler de söz konusu rakamın yukarıya çekilmesini istiyor.

Hatırlanacağı üzere mevcut yayıncı kuruluş beIN Sports'un dışında Saran Group da ihale sürecine dahil olmuş, ancak; Nihat Özdemir başkanlığındaki TFF; 5 teklifi imzalayıp gönderen Saran Group'a dönüş yapmamıştı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *