ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Teşkilatlar yeniden yapılandırılıyor

Teşkilatlar yeniden yapılandırılıyor
YAYINLAMA: 11 Ekim 2021 / 13.36
GÜNCELLEME: 11 Ekim 2021 / 13.36
DYP eski İl Sekreteri Mustafa Soysal, parti teşkilatlarında yeniden yapılanma gerektiğini belirterek, küskünlerin partiye kazandırılmasını istedi.

Genel merkez düzeyinde yeniden yapılanma olduğunu, ancak bunun teşkilatlarda da olması gerektiğini bildiren Soysal, ‘‘Ağar, artık boş durmamalı, bölge bölge, il il dolaşarak teşkilatların sorunlarını dinleyip çözüm üretmeli. Yeniden yapılanmanın çalışmasını başlatmalı. Zaten kendisinin kongre öncesi bu konularla ilgili sözü var. Teşkilatları dolaşarak sorunları yerinde tespit edip çözüm getireceğine söz verdi. Partiyi eski güçlü günlerine tekrar kavuşturacağını açıkladı. Fakat bu anlamda henüz ses, seda yok. Hiçbir çalışma başlatılmadı. Umarız Ağar sözünün arkasında durur ve gerekli yapılanmayı gerçekleştirir. Yoksa mevcut yapıyla fazla bir toparlanma olacağına inanmıyorum. Halen eski kırgınlık ve küskünlükler devam ediyor” dedi.

Mustafa Soysal, fesih olaylarının bundan böyle yapılmasının partiye zarar vereceğini belirtti. Teşkilatların mutlaka demokratik ortamda seçimle belirlenmesi gerektiğine işaret ederek, Ağar’ın teşkilatları feshederek yeniden yapılanmaya karşı olduğunu da daha önce açıkladığını bu nedenle aynı yanlışı kendisinin tekrar yapmasının partiye fayda değil zarar vereceğini belirtti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *