ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Telekom da promosyona başlıyor

Telekom da promosyona başlıyor
YAYINLAMA: 25 Eylül 2020 / 14.47
GÜNCELLEME: 25 Eylül 2020 / 14.47
Türk Telekom peşin kontur alan müşterilerine hediye verecek. 1 Ocak 31 Mart tarihleri arasında peşin kontur alan Türk Telekom müşterileri otomobil, bilgisayar, bir yıllık ücretsiz TT Net aboneliği ve kablosuz telefon kazanacak.

Telekom’un başlattığı kampanya ile ilgili bilgi veren Başmüdür Serindağ, 1 Ocak-31 Mart tarihleri arasında bir defa da 5 binin üzerinde peşin kontur satın alan Telekom müşterilerine, her 5 bin kontör için 1 yıllık TT Net erişim paketi verileceğini açıkladı. Ocak 2002 tarihinden itibaren bin 200 ile 2 bin kontör satın alan Telekom müşterilerine yüzde 5, 2001 ve üzeri kontör alana ise yüzde 10 indirim uygulanacağını bildirdi.

Serindağ, 31 Mart tarihine kadar da 500 kontör için bir adet çekiliş kuponu verileceğini, ancak 500 kontörün üstünde olsa da bakiyeler için şans numarası verilmeyeceğini belirtti. Bunun yanı sıra en az bin 200 kontör satın alınması gerektiğinden, şubat ve mart aylarında bin 200 kontörün altında kontör satın alan müşteriler yüzde 5'likindirimden yararlanamayacak, ancak her 500 kontör için şans numarası alabilecek.

Peşin kontur satın alan telefon abonesi ile satın alan kişi farklı olursa telefon abonesinin hak sahibi olacağını ifade eden Haşan Serindağ, kampanya süresince telefon abonesi değiştiği takdirde kazanılan hediyenin peşin kontur satın alan ve çekilişe katılım hakkı kazanan eski aboneye verileceğini vurguladı. Kampanyanın amacının, halkı peşin kontör almaya teşvik etmek olduğunu ifade eden Serindağ, bayilerin peşin kontör satışından zararının olmayacağını, aksine menfaat sağlayacağını, şimdiye kadar 250 bin civarında kontör satıldığını kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *