ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Telefonlar artık faydasız hale geldi

Telefonlar artık faydasız hale geldi
YAYINLAMA: 04 Aralık 2020 / 13.28
GÜNCELLEME: 04 Aralık 2020 / 13.28
Telefondan “Çevir” sesi gelmesi için yarım saat, bazen bir saat beklemek yeterli olmuyor. Şehirdeki telefonlar tam bir işkence oldu. Açıl dersin açılmaz. Allah belânı versin dersin, ama elinden çıkaramazsın.

Sabah saat 09.00’dan itibaren telefonların çalışması normal olmaktan çıkıyor. Mikrofonu eline alınca bekle ki çevir sesi gelsin. En az varım saat beklemek gerekiyor. Bozan yarım saat da yetmiyor.

Sinir hastası olduk diyorsun telefon aboneleri: “Mademki artık işe yaramaz oldu, sökseler de kurtulsak. Hiç olmazsa sinirlerimiz bozulmaz” diye gazetemize mektup yazıyorlar.

PTT memurlarının boş yere uğraştıkları görülüyor. Ancak bu uğraşıların hiçbir faydası olmuyor. Birçok abone: “Mademki buradaki teknisyenler yapamıyor, bari İstanbul’dan, Ankara’dan esaslı mütehassıs getirsinler, onlara tamir ettirsinler...” diye öneride bulunuyorlar.

Dün yazıhanemize kadar gelen bir iş adamı da şöyle konuştu:

“Telefon bizim elimiz ayağımız oldu. Telefon olmadan bir iş yapamıyoruz. Ne alabiliyoruz ne satabiliyoruz. Telefonlar çalışmayınca elimiz kolumuz bağlı atıl durumda kaldık. Tabii bu hal alabildiğine asabımızı bozuyor. Onun için rica ediyorum, yetkili kimseler bir açıklama yapsınlar, eğer düzeltmek imkanı varsa ne zamana kadar yapacaklarını belirtsinler, düzeltme imkanı yoksa telefonu söküp götürsünler...”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *