ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

TEK’te keyfi idare devam ediyor

TEK’te keyfi idare devam ediyor
YAYINLAMA: 19 Eylül 2021 / 16.46
GÜNCELLEME: 19 Eylül 2021 / 16.46

Cumartesi günü saat 09.30’da Karatarla Mahallesi, kunduracılar sitesi ve Yehiçeri sokak çevresinde elektrikler kesildi. İşlerin en yoğun olduğu bir saatte elektriklerin kesilmesi üzerine TEK’in H 60C numaralı telefonu açarak arızanın nedenini, elektriklerin ne zaman verilebileceğini sorduk. Bunun üzerine dairedeki memur arıza ne zaman giderilirse o zaman veririz” diye sert bir şeklide cevapladı. Bunun üzerine bir TEK yetkilisiyle görüşmemizin mümkün olup olmadığını sonduk. Bu kez de aynı kişi, daha sert bir ses tonuyla arıza ne zaman giderilirse dedik, dedi. Trafolar açmıyor, yağ konulması gerek” dedi. Bunun üzerine işlerin yoğun olduğu tün ve saati mi seçiyorsunuz, yağlamak için, diye sorduk ve bir yetkiliyle görüşmek istediğimizi tekrarlayıp adını sorduk. Cevabı şu oldu:

“Şimdi burada santral memuru, odacı ve TEK yetkilisi benim.” diyerek telefonu kapattı. Yeniden telefon açtığımızda TEK yetkilisi, santral memurunun Mehmet Katırcıoğlu olduğunu öğrendik

TEK’te keyfi idare devam ediyor. Elektrikler sık sık kesilerek vatandaş canından bezdiriliyor. Daha önce yaptığımız, yayınlarda da belirttiğimiz gibi gündüzleri sokak lambaları akşama kadar boşu boşuna yakılarak enerji savurganlığı yapılıyor. Bir yetkili çıkıp da, bunun sebebi şudur, gün düzleri lambaları yakmayacağız. Yakıyorsak şu nedenledir, demiyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *