ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Tek parti iktidarı şanstır

Tek parti iktidarı şanstır
YAYINLAMA: 27 Temmuz 2021 / 13.37
GÜNCELLEME: 27 Temmuz 2021 / 13.37
Sandıktan milletin iradesinin çıktığını belirten GTO Başkanı Mehmet Aslan, “Bize düşen bu iradeye saygı duyup destek vermektir” dedi.

“Tek parti iktidarı bir şanstır. Çünkü uygulamalar süratli ve hızlı şekilde gelişecektir. Ülkemizin önemli sorunu üretimsizlik ve istihdam yaratılamamasıdır. Üretimin önü açılıp, istihdam yaratılmalı. Yeni gelen hükümetten beklentilerimiz AB konusunda da gelişmeleri yakından takip etmesidir. Nitekim AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, AB konusunda duyarlı olduğunu Türk halkına ispatlamıştır.”

AKP adına konuşan Milletvekili Nurettin Aktaş, “Milletimiz, bizi bu onurlu göreve layık gördüğü için çok minnettarız. AKP iktidarı ile en başta ülkedeki istikrarsızlığa son vereceğiz. Demokrasinin kurum ve kuruluşlarını işletmek diğer bir hedefimiz olacaktır. İş barışı ve huzur için halkımızın güvenini kazanmak zorundayız. Devlet millet arasındaki kopuk bağları gidereceğiz. Sivil toplum örgütleriyle oturup var olan sorunların çözümü için kendilerinden destek isteyeceğiz. Güvensizlik ortamından çıkıp, güven veren bir hükümet yaratma gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *