ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

TEDAŞ, taksitlendirme yapmak isteyenleri uyardı

TEDAŞ, taksitlendirme yapmak isteyenleri uyardı
YAYINLAMA: 17 Ağustos 2020 / 21.01
GÜNCELLEME: 17 Ağustos 2020 / 21.01
TEDAŞ tarafından, belediyeler, içme suyu birlikleri, köy muhtarlıkları içme suyu abonelerinin, kuruma olan borçlarının taksitlendirilmesinin 28 Aralık’ta sone ereceği hatırlatıldı.

TEDAŞ Müessese Müdürlüğünden yapılan açıklamada, belediyelerin, içme suyu birliklerinin, köy muhtarlıkları içme suyu abonelerinin 30 Kasım tarihine kadar tükettikleri enerji bedeli ve daha önceki dönemlerde tüketmiş oldukları enerjiye ait birikmiş borçlarının, gecikme zammı uygulanmadan 36 aya kadar taksitlendirilebilmesi için 28 Aralık tarihine kadar başvurmaları istendi.

Yetkililer, haklarında  haciz kararı çıkarılan ancak ilama bağlanmayan belediyeler, içme suyu birlikleri, köy muhtarlıkları içme abonelerinin mahkeme masrafı, avukatlık ücreti, icra ve benzeri masrafları ödemeleri halinde taksitlendirme imkanından yararlanabileceklerini bildirdi. Ayrıca kaçak elektrik kullanan belediyeler, içme suyu birlikleri, köy muhtarlıkları içme suyu aboneleri de abone olmaları durumunda taksitlendirme imkanından yararlanabilecekler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *