ANASAYFA arrow right Röportaj

Taşdoğan: “Gaziantep’te birinci parti olacağız”

Taşdoğan: “Gaziantep’te birinci parti olacağız”
YAYINLAMA: 17 Nisan 2020 / 21.24
GÜNCELLEME: 17 Nisan 2020 / 21.24
Sabah muhabirinin sorularını yanıtlayan MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, MHP’den AKP’ye geçiş olduğu şeklinde verilen haberlerin aldatmaca olduğunu ifade etti
Sabah muhabirinin sorularını yanıtlayan MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, MHP’den AKP’ye geçiş olduğu şeklinde verilen haberlerin aldatmaca olduğunu ifade etti

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan, 1 Kasım seçimlerinde birinci parti olacaklarını ifade ederken, “Kaç milletvekili ile birinci olacağımızı bilmiyorum ama biz bu seçimlerde birinci parti olacağız” dedi.
Sabah muhabirinin ziyaretinde, MHP Gaziantep İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan ilde en iddialı, en çok çalışan, sıkılmayan el bırakmayan, sahada en çok görünen cadde cadde, sokak sokak , ev ev her yerde var olduklarını söyledi.

Sabah muhabirinin “MHP’nin 7 Haziran seçimlerinden bu yana izlediği politikayla oy kaybettiği iddiasına inanıyor musunuz?” sorusuna Taşdoğan, “Bu bir algı operasyonu. Televizyon programlarında, konuşmalarda, tartışmalarda yandaş medya her gün kamuoyuna bizlere algı operasyonu gerçekleştiriyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nin üzerine algı operasyonu yapıyor. Kahvehanelerde, köylerde dedikodular yapılıyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nden AKP’ye oy geçmiş diye haber yapıyorlar. Milliyetçi Hareket Partili olmayanları MHP’den AKP’ye geçiyorlar diye haberler yapıyorlar. 7 Haziran’dan bu yana bir tek istifa için dilekçe veren olmadı. Milliyetçi Hareket Partisi’nden bir tek kişi bile istifa etmedi. Partiden ayrıldığına dair böyle haber yazanlar veya söyleyenler 2 Kasım’da acaba ne diyecekler” yanıtını verdi.

Sular gibi, seller gibi AKP’den MHP’ye geçiş var
MHP!den AKP’ye geçişleri nasıl değerlendirdiğini sorduğumuz MHP il başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçişlerin bir haber değeri olmadığını söylerken, “Milletin önündeki set yıkılmıştır. AKP’den MHP’ye geçişlerin gazetede bir haber değeri yapacak bir değeri yoktur. Çünkü sular gibi, seller gibi AKP’den MHP’ye geçiş vardır. Her gün onlarca AKP’li geçmişte AKP’ye oy verdiklerini şimdi ise MHP’ye oy vereceklerini söylüyorlar” diye konuştu.

Devletin, belediyenin tüm imkanları karşımızda
“Seçim çalışmalarının eşit koşullarda yapıldığı kanısında olup olmadığını sorduğumuz Taşdoğan,
Kentte eşit bir seçim çalışması yapamadıklarını söylerken, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Devletin, belediyenin tüm imkanları karşımızda. Reklam tabelalarında bugün AKP reklamları en canlı örnek. Belediyelerin imkanlarıyla Cumhurbaşkanı, Başbakan burada ağırlanmaktadır. Afişler meydanlarda hala kaldırılmadı.”
Röportaj: Yunus Örki

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *