ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Taşar ve Vural geliyor

Taşar ve Vural geliyor
YAYINLAMA: 30 Ağustos 2020 / 17.55
GÜNCELLEME: 30 Ağustos 2020 / 17.55
Turizm Bakanı Mustafa Taşar ile Ulaştırma Bakanı Oktay Vural Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü törenlerine ve bazı açılışlara katılmak üzere kentimize geliyor.

Turizm Bakanı Taşar’ın, yarın akşam uçakla geleceği, pazartesi günü saat 10.00’da Şehitkamil Belediyesi Toplantı Salonu’nda Şahinbey ve Şehitkamil köy ve mahalle muhtarları ile toplantı düzenleyeceği bildirildi. Daire müdürlerinin de katılacağı toplantıda muhtarların sorunlarını dinleyecek olan Taşar, salı günü kurtuluş günü etkinliklerine katılacak.

Taşar, salı günü kurtuluş töreni etkinliklerine katılacak, aynı gün saat 15.00’de yerel ve ulusal gazete ve televizyon temsilcileri ile Tuğcan Otel’de bir araya gelecek. 26 Ocak Çarşamba günü ise Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasının açılışını yaptıktan sonra saat 10.00‘da uçakla Ankara’ya dönecek.

Ulaştırma Bakanı Oktay Vural’ın ise pazartesi günü akşam Gaziantep’e gelerek önce MHP il binasına, daha sonra da Polisevi’ne gideceği belirtildi. Bakan Vural, 25 Aralık günü Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü törenlerine katılacak. Bakan Vural, OSB’de sanayicilerle öğle yemeği yedikten sonra kara konteyner terminalinin açılışını yapacak. Öğleden sonra ise GSO, GTO ve Şehit, Aileleri Derneğini ziyaret edecek. Akşam Polisevi’nde sivil toplum örgütleri ile yemek yiyerek sohbet edecek. Ulaştırma Bakanı Oktay Vural çarşamba günü Bakan Taşar ile birlikte Ankara’ya dönecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *