ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Taşar: Halkı yalanla bir kere aldatabilirsiniz

Taşar: Halkı yalanla bir kere aldatabilirsiniz
YAYINLAMA: 11 Mayıs 2022 / 15.15
GÜNCELLEME: 11 Mayıs 2022 / 15.15
Anavatan Partisi Genel Sekreteri basın toplantısı yaptı

Anavatan Partisi Genel Sekreteri hemşerimiz Mustafa Taşar dün saat 10:00’da parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Basınla daima iyi bir diyaloğu içinde bulunduklarını söyleyen Taşar, “Biz gerçek olmayan hiçbir şeyi millete söylemeyeceğiz. Çünkü yalanla halkı bir kere aldatabilirsiniz. Seviyeli ve kavgasız bir politika şiarımızdır. Biz eski partilerin devamı değiliz, memlekete hizmet için eskinin iyi görüşlerini alırız. Tabanda vatandaşları birleştirecek ve Türk mucizesini gerçekleştireceğiz” dedi.

Anavatan Partisine milletvekilliği için müracaat süresinin bugün akşama kadar sona ereceğini ifade ile şunları söyledi: “Muhterem basın mensupları, doğup büyüdüğüm, bir çok müessesine hizmet verdiğim geziler diyarı öz memleketime ve aziz hemşerilerimizi ziyaret etmekten çok bahtiyarım. Anavatan Partisi çizdiği yolda en ufak bir sapma göstermeden vatan satırına yayılmış ve aziz milletimize bütünleşmiştir. Büyük bir gönül birliği ağı örülmüştür. Şu anda 67 il ve 312 ilçe teşkilatlarımız tamamlanmıştır. Türkiye genelinde seçime hazırız ve iktidara talibiz. Partimizin yönü programımızda bellidir. Partimiz Siyaseti, milletimiz için mukaddes bir fazilet ve hizmet yarışı olarak tertip etmektedir. Seviyeli ve kavgasız bir politika partimizin şiarıdır. Demokrasi vazgeçilmez bir unsur olarak kabul eden, milli ve manevi değerlerimize sözde değil, Özde bağlıdır. Kardeşlik, dayanışma ve milli birliğin geliştirilmesini ve bunların idamesini gözetmektedir. Aziz milletimizin büyüklüğünü bilir tanır ona inanır, onu her nimete hizmete layık görür. Programımız inan sevgisi üzerine kuruludur. İnsanımızı sadece sevgiye değil itimada da Sayan görmekteyiz. Bu sebepledir ki büyük küçük demeden her teşebbüsün yanındayız. Vatandaşımızın başarılı olduğu, başarılı olabileceği işlerde devlet çileye yer görmüyoruz. Devletin esnafla marketle iştigalini doğru bulmuyoruz. Devlet varlığı vatandaşın üretkenliğinin başarısının ve huzurun temini için vasıtadır.

Esnaf sanatkâr, çiftçi, küçük işletmecilerden oluşan orta sınıfı devletin orta direği gibi görmekteyiz. Bu dileği ayakta tutmak sarsılmasına, yakılmasına mani olmak ve onu korumak iktisat anlayışımızın temel gereklerindendir.

Tarım sektörünün sanayinin kaynağı olduğunu biliyor, köyümüze gerçek efendimiz olarak sahip çıkıyoruz. Türkiye büyümeye mecburdur, layıktır. Sanayileşme işsizliğin de temel çözüm yoludur. Vatandaşlarımızı iş güç sahibi yapmaya mecburuz. Bürokratik tüm engellere çözüm getirmek, bürokrasiye, her teşebbüsü, gelişmeyi engelleyen, geciktiren Vatandaşı bunaltan manasız bir eziyet olmaktan çıkarmak gerekir.

Felsefemizin temelinde vatandaşımıza, teşebbüs sahibine, insana güven mevcuttur. Cenabı hak memleketimizi her nimeti nasip etmiştir. Türk mucizesi asla bir hayal değildir. İçte ve dışta bunca ihanet uğramış, engellenmiş oyalanmış bir milletin bugün dimdik, hür, ayakta kalabilmiş olması bu mucizenin en büyük müjdecisidir. 12 Eylül’ün getirdiği huzur ortamı heba edilmemesi gereken çok büyük bir fırsattır. Dünün acıları asla unutulmamalıdır.

Yeni bir dönem başlıyor Anavatan Partisi olarak ileriye bakıyoruz. Aziz milletimizin altı Kasım’da yüce sağ duyusuyla emaneti ehline teslim edeceğine inancımız tamdır.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *