ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Taşar, 65 milyarı savundu

Taşar, 65 milyarı savundu
YAYINLAMA: 28 Temmuz 2020 / 20.08
GÜNCELLEME: 28 Temmuz 2020 / 20.08

Turizm Bakanı Mustafa Taşar, tasarruf tedbirlerine rağmen makam odasını 65 milyar liraya yeniledi. Bugün de açıklama yapıp kendini savundu: "Ben yerde bağdaş kurar otururum ama burası devlet makamı."

Bakan Taşar, "Bakanlık odasını kendim zevkim için değiştirmedim. Burası dış ülkelerden üst düzey yetkililerin geldiği bir makam, Turizm Bakanlığı olarak dışarıya modem bir görüntü vermek zorundayız" dedi.

Turizm Bakanı Mustafa Taşar, dün Hindistan Büyükelçisi M.K Bhadrakumar'ı makamında kabul ederek bir süre görüştü. Taşar kabulün ardından gazetecilerin bugün basında yer alan "Turizm Bakanlığı Makamının yeniden dekore edilmesi" ile ilgili soruları yanıtladı. Taşar, bakanlık makamı katında genel bir düzenleme yapıldığını belirterek, basında yer aldığı gibi 65 milyar lira harcanmadığını bildirdi. Sözü edilen rakamın yarısının bile harcanmadığını bildiren Taşar, eski siyah deri kaplı olan koltukların daha açık renklerle kaplandığını, perde bulunmayan odaya perde takıldığını, odayı daraltan bir gizli koridorun da odaya dahil edildiğini anlattı. Gizli bir koridora gerek duymadığını ve kullanmadığını belirten Taşar, Gazetecilerin, koridor Erkan Mumcu zamanında mı yapılmış sorusuna, "Hayır çok önceden" yanıtını verdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *