ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Tarihin en büyük ahlaki ve ekonomik krizi yaşanıyor”

“Tarihin en büyük ahlaki ve ekonomik krizi yaşanıyor”
YAYINLAMA: 13 Kasım 2020 / 13.11
GÜNCELLEME: 13 Kasım 2020 / 13.11

Liberal Demokrat Parti Gaziantep’te örgütlendi. LDP İl Başkanlığı’na Halis Taner Yurtyapan getirildi. Gaziantep'in liberal ekonomiye yakın bir ekonomiye sahip olduğunu söyleyen Yurtyapan, bu nedenle üyelerin büyük çoğunluğunu titizlik içerisinde iş dünyasından seçtiklerini açıkladı.

Parti il binasındaki basın toplantısında konuşan LDP Gaziantep İl Başkanı Halis Taner Yurtyapan, Gaziantep'te LDP'nin diğer illerle aynı anda göreve başladığını, çünkü teşkilat olarak geç kalmayı başarısızlık ye kendine güvensizlik olarak gördüklerini bildirdi.

Yurtyapan, "Ülkemiz, tarihinin en büyük ahlaki ve ekonomik krizini yaşamaktadır. Bu sürecin ne kadar sürede aşılacağı meçhuldür ve muamma gibi önümüzde durmaktadır. Çaresizlik ve endişe halkımızın olmazsa olmazı haline gelmiştir. Onurlu yaşamak halkımız için adeta bir

Azap haline gelmiştir. İşsizlik, yolsuzluk, açlık, hastalık ve ailevi bunalımlar sanki halkımızın aşılmaz kaderi addedilmektedir. Dünya özgürlük ve zenginliğe koşarken bizler borç dilenen nadide ülkeler arasına dahil olduk" diye konuştu.

LDP Gaziantep il yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Zeki Erbağcı, Mehmet Çelil İyikesici, Ahmet Zeki Torun, Ertuğrul Uzak, İrfan Özufacık, Ahmet Özüberk Şenol kurdoğlu, Murat Akçura, Turgut Dai, Ertan Ekici, Murat Kasar, Erol Özufacık, Bünyamin Demirbaş.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *