ANASAYFA arrow right Spor

Taraftarın desteğine ihtiyacımız var

Taraftarın desteğine ihtiyacımız var
YAYINLAMA: 05 Ekim 2021 / 17.53
GÜNCELLEME: 05 Ekim 2021 / 17.53
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, takımın Altay karşısında gösterdiği performansla güçlerini tüm kamuoyuna bir kez daha gösterdiklerini belirtirken, bundan sonraki süreçte de bu performansı istikrarlı şekilde sürdüreceklerini söyledi

Altay karşılaşmasının hem şehir hem de takım için büyük önem taşıdığını dile getiren Başkan Cevdet Akınal, “Süper Lig’deki tüm rakiplerimizin bir hedefi bulunuyor ve bu hedef doğrultusunda oldukça zorlu bir sekiz haftalık süreç yaşandı. Biz sezon başından bu yana ciddi bir kadro planlamasıyla gidebileceğimiz en iyi yerlere gitmenin çabası içerisindeyiz. Elbette belki zaman zaman iyi sonuçlar almayı başaramadık, performans olarak beklentimizin altında kaldık ama gücümüzden de şüphemiz hiçbir zaman olmadı. Altay karşılaşmasının önemini hem futbolcularımız, hem teknik heyetimiz hem de yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla biliyorduk. Şüphesiz kazanmamız gereken bir karşılaşma oynadık ve 4-1 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardık. Altay şuana kadar gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin alkışını hak edecek performans sergiledi ancak biz de mücadelemizle gücümüzü bir kez daha ispatlamayı başardık” dedi.

atmosfer yaratıyor. Onlar her şartta bizlere desteğini sürdürsünler, gerçekten bu takım adından söz ettirmeye devam edecek. Şimdi deplasmanda da galibiyet zamanımızın geldiğini düşünüyorum. İnşallah serinin başlangıcı olacak” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *